Mindenki
más
előtt!

Forbes Kilövés - 2019.április 30. 17:30

M

Időpont: 2019.04.30

Helyszín: DNB Budapest - Marriott Hotel Budapest (Budapest, Duna korzó 1.)

Partnereink

A gombra kattintva megtekintheted a májusi Kilövésünk képeit!Képek megtekintése

Az eseményre minden jegy elkelt!

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Vendégeink

Apró Anna„Az egyik legcápább cápa” – mondta róla egyik befektetőtársa a Cápák című üzleti műsor után. Apró Anna modellként bejárta Ázsiát, aztán jogot tanult, majd apja halála után a családi cégbirodalmat vette át édesanyjával – erőltetett menetben. 2016-ban egy véletlen folytán került a kockázati tőkebefektetéssel foglalkozó Oxo Holdings környékére, ma a csapat egyetlen női tagja. Elszánt üzletasszony, akinek 29 évesen az van a névjegyére írva: kockázati tőkebefektető. Igazi Forbes Flow történet az övé!

Kolosi BeátaKolosi Beáta édesapjától, Kolosi Tamástól vette át a Líra vezérigazgatói feladatait, és lassan modernizálja a könyvkereskedő céget. Eleinte nem feltétlenül akart a könyvszakmában dolgozni, akkor jött meg igazán a kedve, amikor megalapíthatta a Manó Könyveket, és elkezdett gyerekeknek szóló kiadványokkal foglalkozni. Ő hozta be Magyarországra először a felnőtt színezőket, de talán ennél is nagyobb érdeme, hogy lényegében ő beszélte rá Nyáry Krisztiánt a könyvírásra.

Németh AntalEgy ismert mondás szerint a kraftfőzdékben a sörfőzők írják a recepteket, a nagy sörgyárakban a könyvelők. A Monyo megmaradt az előbbinél, és ma már csak azért nem adnak el több sört, mert egyszerűen kinőtték a jelenlegi üzemet. Tavaly, a májusi lapszámunk Urban mellékletében írtunk róluk, új befektetőjük, a magyar tulajdonban álló Liss a cikk elolvasása után fedezte fel őket.

Program

17.30-18.10

Regisztráció, welcome

18.00-19.10

Pódiumbeszélgetések és Forbes Kvíz

 • Apró Anna, Kockázati tőkebefektető, OXO Holdings ügyvezető
 • Apró Anna  „Az egyik legcápább cápa” – mondta róla egyik befektetőtársa a Cápák című üzleti műsor után. Apró Anna modellként bejárta Ázsiát, aztán jogot tanult, majd apja halála után a családi cégbirodalmat vette át édesanyjával – erőltetett menetben. 2016-ban egy véletlen folytán került a kockázati tőkebefektetéssel foglalkozó Oxo Holdings környékére, ma a csapat egyetlen női tagja. Elszánt üzletasszony, akinek 29 évesen az van a névjegyére írva: kockázati tőkebefektető. Igazi Forbes Flow történet az övé!
 • Kolosi Beáta, Líra Könyv Zrt. - vezérigazgató
 • Kolosi Beáta  Kolosi Beáta édesapjától, Kolosi Tamástól vette át a Líra vezérigazgatói feladatait, és lassan modernizálja a könyvkereskedő céget. Eleinte nem feltétlenül akart a könyvszakmában dolgozni, akkor jött meg igazán a kedve, amikor megalapíthatta a Manó Könyveket, és elkezdett gyerekeknek szóló kiadványokkal foglalkozni. Ő hozta be Magyarországra először a felnőtt színezőket, de talán ennél is nagyobb érdeme, hogy lényegében ő beszélte rá Nyáry Krisztiánt a könyvírásra.
 • Németh Antal, Tulajdonos, Sörfőző mester, Monyo Brewing Co
 • Németh Antal  Egy ismert mondás szerint a kraftfőzdékben a sörfőzők írják a recepteket, a nagy sörgyárakban a könyvelők. A Monyo megmaradt az előbbinél, és ma már csak azért nem adnak el több sört, mert egyszerűen kinőtték a jelenlegi üzemet. Tavaly, a májusi lapszámunk Urban mellékletében írtunk róluk, új befektetőjük, a magyar tulajdonban álló Liss a cikk elolvasása után fedezte fel őket.
19.10-20.30

Kötetlen beszélgetés és fogadás

Ilyen volt az áprilisi Kilövés. Reméljük csatlakozol hozzánk a májusi lapszámunk bemutatóján! 

Mi a Forbes Kilövés?

A friss lapszám megjelenése előtt izgatottak vagyunk: a lap kijön a nyomdából.

Egy hónapos munka vége ez, ami kezdődik újra elölről, de egy estére szeretnénk megállni és együtt ünnepelni. Átadni Nektek az érzést, az élményt, mikor kezünkbe vesszük a még meleg, festékillatú friss lapszámot.

A Kilövésen elsőként Ti vehetitek a kezetekbe a Forbes legújabb számát, miközben megelevenedik a lap: minden hónapban az aktuális szám 2-3 szereplőjével beszélgetünk, élőben. Kiderül, mi maradt ki a lapból és kulisszatitkokat is elárulunk a szerkesztőség életéből.

Találkozzunk április 30-án, 17:30-tól a Marriott Hotel éttermében, a DNB Budapestben!

Google+