Inspiráció.
Közösségi.
Találkozós.

M
Mi is az a Forbes Flow?

2014 óta visszük színpadra a Forbes legizgalmasabb történeteit. Ez lesz az ötödik Forbes Flow, ahol megmutatjuk, hogy a nagy teljesítmények mögött ugyanolyan hús-vér emberek állnak, mint Te. 

Motivációt szeretnénk adni minden előadással. Nincs nehéz dolgunk: a Flow szereplői már a jelenlétükkel inspirálóak. Csillog a szemük, amikor a munkáról, a teljesítményről, vagy épp a megugrott akadályokról beszélnek. Mindannyian tudunk tőlük tanulni.

Nézd meg az esemény képeit!

Kattints a gombra a képek megtekintéséhez!Képek megtekintése

Vitray TamásCsak a rend kedvéért: Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, kiváló művész. Sportriporter, aki összesen 21 téli és nyári olimpiáról közvetített lelkesen. Tanítványainak és a mai tévések jó részének pedig: tanár. A 85 éves újságíró önmagával sem kíméletesebb, mint interjúalanyaivalé. Egykori tanítványai a mai napig idéznek tőle, és egy részük vallja, abból él, amit tőle tanult. Vitray szerint az alapszabály a kamerák előtt: légy önmagad, és ne csak kérdezz, reagálj.
Speakers' Corner..

Chikán AttilaVolt miniszter, rektor, maratonfutó, Nobel-díjasokat hozott Budapestre, kinevelte a hazai üzleti élet krémjét, de legfőképpen megteremtette a szakkollégiumok szakkollégiumát, "A Rajkot". Chikán Attila igazi iskolaalapító, aki, ha az élet úgy hozza, ma is bent alszik a "koleszban". Olyan nagy öreg, aki köré bizalommal gyűlik az új generáció.

Barabási Albert-LászlóArra, hogy a magyarok a tudományos világ élvonalában vannak világszerte, Barabási Albert-László ékes bizonyíték. A fizikus az IBM-nél került közelebbi kapcsolatba a hálózatelmélettel, azóta is ez a szakterülete. Amerikai és magyar tudományos társaságok tagja, az Egyesült Államokban él és kutat. Ő és kutatócsoportja a web „átmérőjét” is meghatározta; e szerint átlagosan 19 kattintásra vagyunk a jelenleg fellelhető bármely internetes oldaltól.

Schobert NorbertAz ország fitneszguruja az utóbbi időben volt lent és fent, de egy biztos: Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka nevét nincs, aki ne ismerné ma ebben az országban. Az egykori rendőr nem kevesebbet vett a fejébe, mint hogy „egészséges népet” farag a magyarból. A Norbi Update-ből franchise lett, a Túró Rudiból cukormentes, a tőzsdéből majdnem teljes bukó, de Norbi nem adja fel, a franchise mellett a hipermarketek polcai felé vette az irányt.

Liu Shaolin Sándor22 éves, és már felkerült a Forbes 30 év alatti legtehetségesebbek listájára. Testvérével, Shaoanggal apai ágon kínai családból származnak, eleinte úszni járatták őket, később gyorskorcsolyára váltottak, sikerrel. A testvérpár csapatban váltóban megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyát, de nem csak váltóban tartanak össze, egyéniben is kikérik egymás véleményét.

Rubint RékaKözel 1 millió követővel rendelkezik a Facebookon, évek óta az élvonalban van a legbefolyásosabb (magyar) nők és a közösségimédia-arcok listáján. Máig aktív a sportban, alakját bármely huszonéves megirigyelheti – legalább ekkora energiát tesz bele személyes márkájának építésébe, sikerrel. Férje, Schobert Norbert pont a Forbesnak nyilatkozta nemrég, hogy beáll Réka mögé: a hatalmas rajongótábor nagy lehetőségeket rejt magában.
Speakers' Corner..

Kiss VirágHazánk egyik legjobb, nemzetközi szinten is elismert bikinifitnesz-versenyzője nem csupán a színpadon, de a hétköznapokban is lelkesedik a sportért. Maximalizmusa, kitartása és tudatossága akkor is hajtja, amikor mások feladják – ő pont akkor készül, illetve edz még keményebben. A versenyek mellett életmód- és táplálkozás-tanácsadóként dolgozik, illetve egyéni vállalkozása és cége van. A legnagyobb dicséretnek azt tartja, ha nők tekintenek rá példaképként.

Szabó MiklósEgy 28 évig épített cég igaz története. Szabó Miklós éscsaládja üzemelteti a Tranzit Csoportot, ahol a 64 éves vállalkozó ma már „csak” a beruházásokkal és az ellenőrzéssel foglalkozik. A cégvezetés a gyermekeinek a felelőssége.

Mácsai PálMácsai Pál 17 éve az Örkény Színház igazgatója, legutóbb tavaly hosszabbították meg 5 évre a megbízatását. Újabban azonban sokan a HBO Terápia sorozatának főszereplőjét alakító pszichológusként gondolnak rá.

Horváth Noé28 éves. Az Amnesty International Magyarország fundraisere. Transznemű. Mellesleg az egyik legbátrabb magyar, aki a Mentés másként blogon nem csak transzságát vállalta fel, hanem nemváltásának intim folyamatait is. Horváth Noé 15 éves korától kezdte el felismerni, hogy több egy „fiús” lánynál; azóta túl van a nem- és névváltoztatáson, papíron és testben is férfi. Olyan, akinek a számára nem léteznek tabuk.

Karafiáth OrsolyaÍró, előadó, átváltozóművész, aki nem kertel. Karafiáth Orsolya nyíltan beszél a saját és családja életén átívelő alkoholizmusról is, könyvet is írt a témában. Kimondja, elmondja, hogy leszámoljon a tévhittel: az alkohol csak akkor probléma, ha már egzisztenciális gondokat okoz. Az egyik legbátrabb közszereplő.

Lovasi AndrásLovasi intézmény, közös emlékezet, korszak. Kispál és a Borz, Kiscsillag, Fishing on Orfű... Bármelyik generációhoz tartozzunk is, biztos, hogy legalább egy számát ismerjük, illetve legalább egy koncertjén ott ugráltunk az első sorokban. Lovasi András popzenészből lett elismert művész, irányadó, fontos közszereplő, aki időnként markáns véleményt nyílvánít - és nem csak a zenében -.

Frei TamásA kitartás a legfontosabb, állítja Frei Tamás, és ezt nemcsak magától várja el, hanem másoktól is. Tévés korában egy egyszerű trükkel győződött meg arról, melyik újságíró akar valóban interjúzni vele, és ki az, aki agyában csak kósza ötletként merült fel a neve.

Fehér GyulaNem csak fel tudott építeni egy világszerte sikeres startupot, el is tudta adni. Miután az IBM felvásárolta a Ustream-et Fehér Gyula megnézte azt is, milyen a globális multinál dolgozni. Ma már saját kockázati-tőke alapját, az Oktogon Ventures-t egyengeti, és kapcsolati tőkéjét jól mutatja, hogy Ashton Kutcherrel is van közös befektetése. Az RTL Klubon futó Cápák között műsorban is befektetőként van jelen és akkor van igazán formában, ha rövid de kíméletlen kérdéseket tehet fel.

Pincési EndreMegélt bankcsődöt, konfliktusokat, válságot és gyakran úszott árral szemben, Pincési Endre mégis felépítette Magyarország egyik legnagyobb franchise vállalkozását, a DIEGO hálózatot. Endre a Szentpétervári Könnyűipari Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, három évet a Szigetvári Cipőgyárban dolgozott műszaki igazgatóként, majd a Technoimpex külkereskedelmi vállalatnál volt külkereskedő. 1992-ben három társával együtt hozta létre az olasz–magyar cégként induló Diego Kft.-t., amelynek vezetését 2009-ben átadta menedzsmentjének. Jelenleg stratégaként, termékfejlesztőként és tanácsadóként vesz részt a vállalat életében.
Speakers' Corner..

Orosz Bálint„Majd az lesz az igazi innováció, ha észre sem vesszük, hogy a technológia lép helyettünk" – nyilatkozta nem is olyan rég Orosz Bálint, a Skyscanner egykori mobilstratégiáért felelős vezetője. Bálint azóta kiszállt az egy milliárd dollár feletti online repjegyárusító startupból, hogy a Skyscanner által felvásárolt Distinction egyetlen befektetőjével, Weiszbart Zsolttal közösen befektetői céget alapítson, A3 Ventures néven. Kitűzött céljuk az volt, hogy a pénz mellett networkkel és tudással is segítsék a magyar startupokat.

Pálfi ZsuzsannaFrancia stílusú mousse desszertek, tarte-ok, macaronok és újragondolt magyar klasszikusok – ha belépünk a Desszert.Neked ajtaján, nincs visszaút, kóstolni kell. Pálfi Zsuzsanna és Borszéki-Ékes Bea tulajdonosok egy olyan helyet szerettek volna alkotni, ahol folyamatos lehetőségük van az újításra és edukálásra. Desszertműhelynek tartják magukat, nem cukrászdának, ahol a cél, hogy különleges élményt nyújtsanak – a desszertekkel és a hellyel egyaránt.

Borszéki-Ékes BeatrixFrancia stílusú mousse desszertek, tarte-ok, macaronok és újragondolt magyar klasszikusok – ha belépünk a Desszert.Neked ajtaján, nincs visszaút, kóstolni kell. Pálfi Zsuzsanna és Borszéki-Ékes Bea tulajdonosok egy olyan helyet szerettek volna alkotni, ahol folyamatos lehetőségük van az újításra és edukálásra. Desszertműhelynek tartják magukat, nem cukrászdának, ahol a cél, hogy különleges élményt nyújtsanak – a desszertekkel és a hellyel egyaránt.

O. Horváth RékaOltvai Balázs és Oltvai Horváth Réka régóta formatervezőként dolgoznak. A Budapesten élő házaspár szabadidejében olyan eszközöket álmodott meg, amelyek kicsit megtörik a hétköznapi rutin monotonitását, miközben játékos megoldást is kínálnak bizonyos háztartásbeli kihívásokra.

Oltvai BalázsOltvai Balázs és Oltvai Horváth Réka régóta formatervezőként dolgoznak. A Budapesten élő házaspár szabadidejében olyan eszközöket álmodott meg, amelyek kicsit megtörik a hétköznapi rutin monotonitását, miközben játékos megoldást is kínálnak bizonyos háztartásbeli kihívásokra.

Máger EdeMáger Ede informatikus, marketing szakember, mindemellett pedig a prémium minőségű DogInBed kutyaágyak megálmodója. De hogyan lesz egy informatikusból kutyaágyakkal foglalkozó vállalkozó? Természetesen úgy, hogy Ede megrögzött kutyabarát, két eb, Cara és Horatio boldog tulajdonosa. Ők ketten voltak azok, akik a DogInBed-et megihlették, és persze letesztelték.

Szilágyi LiliánaEurópa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszónő. Csodálatos teljesítmény, Szilágyi Liliána szerint azonban nem mind arany, ami fénylik. A 21 éves úszónő évek óta súlyos pszichés betegségektől, szorongástól és bulimiától szenved. Sokáig szinte senkit nem avatott be abba, hogy milyen problémákkal küzd, de ma már nyíltan mesél ezekről a fontos dolgokról, és azt üzeni a vele hasonló cipőben járóknak: ne féljenek a változástól, a saját álmaiktól és merjék szeretni magukat.

Vidor PéterVidor Péter gombok között nőtt fel, papíros apja a háború után abból kereste kenyerét, hogy fából való gombokat készített. Vidor úr tanulmányai után néhány évig az állami szektorban dolgozott, előbb a MOM-ban, aztán a KGMTI-ben (Kohó- és Gépipari Minisztérium Tervező Irodái). „De a gombokról nem tudtam leszakadni”. 1990-ben megalapítottáka Védépé Kft.-t. Apja halála után Ő vitte tovább a gombgyártást. A Gombudvart a cég részeként, 1993-ban nyitotta meg a Régi posta utcában.

Tánczos PéterAz elmúlt több mint 25 év során 150m euró tőkét helyeztek ki 45 portfolió cégbe, ebből eddig 23 kimagaslóan sikeres exittel zárult.

Szakál-Szeri DóraSzakál-Szeri Dóra az Organikum kézműves kozmetikum márka tulajdonosa és készítője. Várandóssága alatt került közel a tudatos életmódhoz. Kezdetben saját használatra készített testápolási szereket, melyekkel kiváltotta a konvencionális kozmetikumokat, majd saját vállalkozást alapított. Az Organikum termékek természetes összetevőkből, hagyományos kézműves eljárással, maximális odafigyelés mellett készülnek. Dóra szabadidejét főként kislányával tölti, vagy szenvedélyének a futásnak hódol.

Serfőző ZoltánA Baraka kormányosa, hivatásos álmodozója és rendszerfelügyelője. A programok írója, a túravezetők koordinátora és a cég fejlesztője. Túrákat csak a Baraka kezdetekor vezetett, azóta az utakon – főleg a gyalog- és bringatúrákon – olykor fotóskrónikásként tűnik fel. A Barakával és a csapattal nagy utat tett meg a kezdetektől, és hisz abban, hogy még ennél is sokkal több lehetőség áll előttük.

Pecsenye RolandA Forbes becslése szerint 80 millió dolláros exitet hoztak össze. Aktívan befektet.

Paál BélaEgy fiatal, etikailag, de legfőképp gasztronómiailag elkötelezett házaspár fejest ugrott a tutiból a bizonytalanba. Juhász Mária és Paál Béla is helyi emberek, professzionális képzettséggel – Béla mérnök, Marcsi nemzetközi kapcsolati szakértő –, fejenként tíz, illetve tizenöt év multikarrier után döntöttek úgy, hogy megnyitják a Kis Padlizsánt. Egy tüneményes kis szigetet a négysávos mentén, a bevásárlóközpont mellett, minden részletében jó ízléssel kidolgozott oázist, tágas terasszal „hesszelősnek” hívott pihenővel, színekkel és ízekkel. A fő cél az ízélmény, „megmutatni, hogy lehet így is élni és jókat enni”. A célcsoport és a törzsközönség sem a kőkemény vegánok, sokkal inkább a tudatosan táplálkozó, vegyes étrendű gourmanok.

Medveczky MártonEgy profi az új generációból – a Buran egy óriás a régióból. A Shazamba is befektettek.

Kovács ZsófiKiváló termék abból lesz, amit az ember eredetileg a családjának kísérletez ki. Első osztályú érlelt sajt pedig ott készülhet, ahol nem az azonnali bevétel a hajtóerő. A Tekeresvölgyi Sajtműhelyre megállnak az alaptézisek. Kovács Zsófi 12 éves kora óta dolgozik apja farmján. Először a karámokat kellett lefestenie (elég tisztességes gázsiért), később iskola előtt, hajnalonta joghurtot palackozott. Nagyon sok karám van, a hétfő reggel hat óra sem mindig volt kellemes, de az együttműködés bevált: friss szőlész-borász diplomával borospince helyett sajtboltban gondolkozik.

Juhász MáriaEgy fiatal, etikailag, de legfőképp gasztronómiailag elkötelezett házaspár fejest ugrott a tutiból a bizonytalanba. Juhász Mária és Paál Béla is helyi emberek, professzionális képzettséggel – Béla mérnök, Marcsi nemzetközi kapcsolati szakértő –, fejenként tíz, illetve tizenöt év multikarrier után döntöttek úgy, hogy megnyitják a Kis Padlizsánt. Egy tüneményes kis szigetet a négysávos mentén, a bevásárlóközpont mellett, minden részletében jó ízléssel kidolgozott oázist, tágas terasszal „hesszelősnek” hívott pihenővel, színekkel és ízekkel. A fő cél az ízélmény, „megmutatni, hogy lehet így is élni és jókat enni”. A célcsoport és a törzsközönség sem a kőkemény vegánok, sokkal inkább a tudatosan táplálkozó, vegyes étrendű gourmanok.

Dr. Vadászi-Bakó Eszter"Rajongok a gyógynövényekért. Gyógyszerészként az volt az álmom, hogy saját kozmetikumokat készítsek. Természetes, vegyszermentes, növényi kivonatokból álló kozmetikumokat. Az álmom megvalósult, létrejött a DROP ORGANICS. Saját magam tervezem és gyártom a termékeimet. Célom, hogy természetes összetevőkből olyan prémium minőségű kozmetikumokat készítsek, amelyek használatával újra megtalálhatjuk bőrünk természetes egyensúlyát."

Dénes ÁkosDénes Ákost elvarázsolta a csokiban rejlő rengeteg lehetőség. Még bőven benne volt a cukrászképzésben, amikor felesége, aki akkor szintén tanult, egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató társadalmi vállalkozás tervének kidolgozását készítette el beadandó feladatnak. Az induláskor Ákos és egy autista fiatal dolgoztak, napi 35–40 táblát tudtak elkészíteni. Ma kilenc főt foglalkoztatnak, és a fejlesztéseknek hála napi kétszáz tábla csoki készül. A teljes választék mind saját recept alapján készült, némelyiket hosszú hónapokig alakították, tesztelték. „Attól vagyunk különlegesek, hogy autista fiatalokat foglalkoztatunk. Megmutatjuk, hogy az autista fiatalok is megállják a helyüket a munkaerőpiacon, sőt bizonyos feladatokban jobban is teljesíthetnek, mert precízek, és jól tűrik a monoton feladatokat.”

Bálint GyörgyAz ország kedvenc kertésze, akit leginkább így ismerünk: Bálint gazda. Gazdálkodó hagyományokkal rendelkező családba született, 1941-ben szerzett kertészmérnöki oklevelet a budapesti Magyar Királyi Kertészeti Akadémián. A ’70-es évektől több kertészeti kiadvány szerkesztője volt, az országos hírnevet pedig a Magyar Televízió Ablak című magazinja hozta meg számára, amelynek 1981 és 2009 között volt állandó munkatársa. Bálint György a mai napig nagyon aktív, unokája segítségével Facebook-oldalt üzemeltet, amelynek már több mint 400 ezer követője van, és ahova naponta több poszt is kikerül.

Alföldi RóbertA Nemzeti Színház volt igazgatója, színész, rendező. Volt már a legértékesebb magyar közszereplő a Forbes listáján és Coca-Cola reklámarc is (meg annyi minden a magaskultúrától a populáris kultúráig). Nem fél kiállni fontos ügyek és értékek mellett, hihetetlen munkabírásával leállíthatatlanul halad előre, népszerűsége hosszú évek óta töretlen.
humorista

Kiss ÁdámNánási PálForbes Miniinterjú..
Forbes, újságíró

Bánáti AnnaForbes Miniinterjú..
Forbes, újságíró

Sándor KrisztiánForbes Miniinterjú..
Forbes, főmunkatárs

G. Tóth IldaSpeakers' Corner..
Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosjelölt

Novák HunorSpeakers' Corner..
vezető, Greengo

Michaletzky BálintSpeakers' Corner..
ügyvezető, Blinkee.city Kft.

Varsányi TamásCEO, FeastFox (Afrika)

Petz DánielCo-founder, Talk-a-bot (Ázsia)

Szálka TamásSpeakers' Corner..
CEO, Commsignia (Amerika)

Kovács JózsefSpeakers' Corner..
CEO, VirtDB (Amerika)

Csillag Péteralapító, Balcsi Original

Hlavaty Tamásalapító, Balcsi Orginal

Török CsabaA 32. leggazdagabb magyar, az iCell Mobilsoft Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója

Emőri GáborSzőke MártonMindössze 19 éves volt, amikor létrehozta a szalagos kordonok forgalmazásával foglalkozó Tensa Kft.-t, pár évvel később pedig egy újabb vállalkozásba fogott: 2000-ben megalapította a webanalitikai szoftvereket fejlesztő IndexToolst. A cég 2005-ben nyitotta meg New York-i irodáját, majd 2008-ban a Yahoo vásárolta meg jelentős összegért. Szőke Mártont 2006 nyarán az Informatikai Vállalkozások Szövetsége az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójává választotta. Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor megvásárolta a nemzetközileg is elismert innovatív gyógyszercég, az Ubichem Kutató Kft. 74 százalékát.

Takács SzabolcsEmberkísérletet végez saját magán: nyugdíjba vonult 35 évesen, megél a megtakarításai hozamából. Az idáig vezető útról, a korai nyugdíjazás buktatóiról és szépségeiről, a tudnivalókról, az eredményekről és sok egyébről mesél előadásában.
Axiom Alapkezelő Zrt. tanác..
portfólió menedzser, Axiom

Pozsgai GáborAxiom Alapkezelő Zrt. tanác..
vezető befektetési tanácsadó, Axiom

Koncz PéterAxiom Alapkezelő Zrt. tanác..
portfólió menedzser, Axiom

Fekete ÁkosSpeakers' Corner..
társalapító, Publishdrive (Ázsia)

Rendes ÁdámMOL Limo, ügyvezető igazgató

Sáreczky RichárdÖsszes előadó

Nagyszínpad program

Akvárium Klub Nagy Hall - október 11.

Veiszer Alinda és Galambos Márton vezetésével

10.00-10.15

Megnyitó

10.15-11.00

Mesterakadémia

Debütál a mesterakademia.hu. Online videókurzusok a legnagyobbaktól. Tanulj és inspirálódj - bárhol, bármikor!
 • Alföldi Róbert, színész
 • Alföldi Róbert  A Nemzeti Színház volt igazgatója, színész, rendező. Volt már a legértékesebb magyar közszereplő a Forbes listáján és Coca-Cola reklámarc is (meg annyi minden a magaskultúrától a populáris kultúráig). Nem fél kiállni fontos ügyek és értékek mellett, hihetetlen munkabírásával leállíthatatlanul halad előre, népszerűsége hosszú évek óta töretlen.
 • Kiss Ádám, humorista
 • Kiss Ádám • Nánási Pál, fotós
 • Nánási Pál11.00-11.30

Frei Tamás

A gorbacsovi időszak kellős közepén került ki az egyetemről, a történelem a szeme előtt zajlott. Egy-egy sajtótájékoztatón pár méterre állt olyan politikusoktól, mint Ronald Reagan, Margaret Thatcher vagy Helmut Kohl. Három arcából, a tévésből, a kávésból és a regényíróból már csak kettőt mutat, és úgy tűnik, ezekből is hátrahagyja az egyiket.
 • Frei Tamás, társtulajdonos, Cafe Frei
 • Frei Tamás  A kitartás a legfontosabb, állítja Frei Tamás, és ezt nemcsak magától várja el, hanem másoktól is. Tévés korában egy egyszerű trükkel győződött meg arról, melyik újságíró akar valóban interjúzni vele, és ki az, aki agyában csak kósza ötletként merült fel a neve.

moderátor: Nagy Zsolt, Forbes újságíró

11.30-11.50

Tudtad, hogy magyar?

Márka, amelyről nem gondolnád, hogy magyar.
 • Pincési Endre, tulajdonos, Diego
 • Pincési Endre  Megélt bankcsődöt, konfliktusokat, válságot és gyakran úszott árral szemben, Pincési Endre mégis felépítette Magyarország egyik legnagyobb franchise vállalkozását, a DIEGO hálózatot. Endre a Szentpétervári Könnyűipari Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, három évet a Szigetvári Cipőgyárban dolgozott műszaki igazgatóként, majd a Technoimpex külkereskedelmi vállalatnál volt külkereskedő. 1992-ben három társával együtt hozta létre az olasz–magyar cégként induló Diego Kft.-t., amelynek vezetését 2009-ben átadta menedzsmentjének. Jelenleg stratégaként, termékfejlesztőként és tanácsadóként vesz részt a vállalat életében.
11.50-12.30

Sportolók

Sportolók. És selfbrandmesterek Liu Shaolin Sándor 23 sincs még, de már szerepelt a Forbes legértékesebb sportolók és legsikeresebb 30 év alattiak lisátján is, miután csapatával megszerezte Magyarország történetének első téli olimpiai aranyát. Percekre beosztott napirendjébe a márkaépítés még csak mostanában kezdett helyet szorítani magának, az ad hoc alapon frissülő Instagramját mégis majdnem 67 ezren követik. Kiss Virág angol nyelven végzett politológián, most végzős joghallgató. Szponzorai és közel 200 ezer követője viszont elsősorban fitnesz Európa- és világbajnokként, illetve a testépítés egyik legrangosabb nemzetközi versenyének, az Arnold Classic Europe-nak győzteseként ismerik. A 28 éves lány a személyes márkájára most vállalkozást épít: a biznisz az indulás pillanatában berobbant.  
 • Liu Shaolin Sándor, Olimpikon
 • Liu Shaolin Sándor  22 éves, és már felkerült a Forbes 30 év alatti legtehetségesebbek listájára. Testvérével, Shaoanggal apai ágon kínai családból származnak, eleinte úszni járatták őket, később gyorskorcsolyára váltottak, sikerrel. A testvérpár csapatban váltóban megszerezte Magyarország első téli olimpiai aranyát, de nem csak váltóban tartanak össze, egyéniben is kikérik egymás véleményét.
 • Kiss Virág, bikini-fitnesz világbajnok
 • Kiss Virág  Hazánk egyik legjobb, nemzetközi szinten is elismert bikinifitnesz-versenyzője nem csupán a színpadon, de a hétköznapokban is lelkesedik a sportért. Maximalizmusa, kitartása és tudatossága akkor is hajtja, amikor mások feladják – ő pont akkor készül, illetve edz még keményebben. A versenyek mellett életmód- és táplálkozás-tanácsadóként dolgozik, illetve egyéni vállalkozása és cége van. A legnagyobb dicséretnek azt tartja, ha nők tekintenek rá példaképként.

moderátor: Bánlaki D. Stella, Forbes főmunkatárs

12.30-14.00

Ebédszünet

Gastropolis látványkonyha: trükkök és praktikák a tökéletes tépett malachús elkészítéséhez!
14.00-14.40

Magyar milliárdosok

Milliárdosok a Forbes 33 leggazdagabb magyar listájáról és a Milliárdos különszámból.
 • Szabó Miklós, Tranzit Csoport - alapító
 • Szabó Miklós  Egy 28 évig épített cég igaz története. Szabó Miklós éscsaládja üzemelteti a Tranzit Csoportot, ahol a 64 éves vállalkozó ma már „csak” a beruházásokkal és az ellenőrzéssel foglalkozik. A cégvezetés a gyermekeinek a felelőssége.
 • Emőri Gábor, A 32. leggazdagabb magyar, az iCell Mobilsoft Zrt. tulajdonosa, vezérigazgatója
 • Emőri Gábor
moderátor: Ács Gábor, Forbes főmunkatárs

14.40-15.00

Mácsai Pál

Színész, színházigazgató, a Terápia című sorozat pszichológus-főszereplője. Most mi kérdezzük: megismerjük az üzletembert, aki nyereséges kőszínházat teremtett bulvár elődjéből, és egy évadtervezés bonyolult folyamatát is feltérképezzük.
 • Mácsai Pál, Örkény Színház, igazgató
 • Mácsai Pál  Mácsai Pál 17 éve az Örkény Színház igazgatója, legutóbb tavaly hosszabbították meg 5 évre a megbízatását. Újabban azonban sokan a HBO Terápia sorozatának főszereplőjét alakító pszichológusként gondolnak rá.

modetáro: Bagi László, Forbes újságíró

15.20-16.00

SZÜNET

Gastropolis látványkonyha: trükkök és praktikák a tökéletes tépett malachús elkészítéséhez!
15.45-16.45

30-as nyugdíjasok

Annyi a pénzük, hogy harminc éves korukra nyugdíjba mehettek volna, de továbbra is újabb és újabb kihívásokat keresnek. Lelkesek.
 • Orosz Bálint, Distinction, Skyscanner, A3 Ventures
 • Orosz Bálint  „Majd az lesz az igazi innováció, ha észre sem vesszük, hogy a technológia lép helyettünk" – nyilatkozta nem is olyan rég Orosz Bálint, a Skyscanner egykori mobilstratégiáért felelős vezetője. Bálint azóta kiszállt az egy milliárd dollár feletti online repjegyárusító startupból, hogy a Skyscanner által felvásárolt Distinction egyetlen befektetőjével, Weiszbart Zsolttal közösen befektetői céget alapítson, A3 Ventures néven. Kitűzött céljuk az volt, hogy a pénz mellett networkkel és tudással is segítsék a magyar startupokat.
 • Szőke Márton, Indextools alapító, üzleti angyal
 • Szőke Márton  Mindössze 19 éves volt, amikor létrehozta a szalagos kordonok forgalmazásával foglalkozó Tensa Kft.-t, pár évvel később pedig egy újabb vállalkozásba fogott: 2000-ben megalapította a webanalitikai szoftvereket fejlesztő IndexToolst. A cég 2005-ben nyitotta meg New York-i irodáját, majd 2008-ban a Yahoo vásárolta meg jelentős összegért. Szőke Mártont 2006 nyarán az Informatikai Vállalkozások Szövetsége az Év Fiatal Informatikai Vállalkozójává választotta. Legutóbb akkor hallhattunk róla, amikor megvásárolta a nemzetközileg is elismert innovatív gyógyszercég, az Ubichem Kutató Kft. 74 százalékát.
 • Takács Szabolcs, 30asnyugdijas.hu
 • Takács Szabolcs  Emberkísérletet végez saját magán: nyugdíjba vonult 35 évesen, megél a megtakarításai hozamából. Az idáig vezető útról, a korai nyugdíjazás buktatóiról és szépségeiről, a tudnivalókról, az eredményekről és sok egyébről mesél előadásában.
16.45-17.45

Iskolateremtők

Nevükhöz korszakok kötődnek. Sokan tanáraiknak, mentoraiknak, példaképeiknek tekintik őket és idéznek tőlük.
 • Chikán Attila, közgazdász
 • Chikán Attila  Volt miniszter, rektor, maratonfutó, Nobel-díjasokat hozott Budapestre, kinevelte a hazai üzleti élet krémjét, de legfőképpen megteremtette a szakkollégiumok szakkollégiumát, "A Rajkot". Chikán Attila igazi iskolaalapító, aki, ha az élet úgy hozza, ma is bent alszik a "koleszban". Olyan nagy öreg, aki köré bizalommal gyűlik az új generáció.
 • Lovasi András, zeneszerző
 • Lovasi András  Lovasi intézmény, közös emlékezet, korszak. Kispál és a Borz, Kiscsillag, Fishing on Orfű... Bármelyik generációhoz tartozzunk is, biztos, hogy legalább egy számát ismerjük, illetve legalább egy koncertjén ott ugráltunk az első sorokban. Lovasi András popzenészből lett elismert művész, irányadó, fontos közszereplő, aki időnként markáns véleményt nyílvánít - és nem csak a zenében -.
 • Bálint György, Bálint gazda
 • Bálint György  Az ország kedvenc kertésze, akit leginkább így ismerünk: Bálint gazda. Gazdálkodó hagyományokkal rendelkező családba született, 1941-ben szerzett kertészmérnöki oklevelet a budapesti Magyar Királyi Kertészeti Akadémián. A ’70-es évektől több kertészeti kiadvány szerkesztője volt, az országos hírnevet pedig a Magyar Televízió Ablak című magazinja hozta meg számára, amelynek 1981 és 2009 között volt állandó munkatársa. Bálint György a mai napig nagyon aktív, unokája segítségével Facebook-oldalt üzemeltet, amelynek már több mint 400 ezer követője van, és ahova naponta több poszt is kikerül.

moderátor: Ács Gábor, Forbes főmunkatárs

EXTRÁK színpad program

Akvárium Klub Kis Hall - október 11.

Bánlaki D. Stella, Laza Bálint és Zsiborás Gergő vezetésével

11.00-11.50

Séfek

A gasztronómia világa mindenkit érdekel, de a séfek valódi munkájáról: csapatok szervezéséről, egy konyha működtetéséről vajmi keveset tudunk.
11.50-12.10

Novák Hunor

Gyerekeket gyógyít, mellette a Facebookon harcol a bizonyítékalapú orvoslásért. Attól sem riad vissza, hogy magán kísérletezzen.
12.10-12.30

AImotive

Magyarországról fejlesztik önvezető autójukat. Idén 38 millió dolláros befektetést zártak.
12.30-13.00

Kerekasztal: az autózás jövője

A városi tömegközeledés elkezdett átalakulni: a megosztott gazdaság megjelent a az autóiparban is. De jó ez nekünk, a környezetnek és a városnak? Kerekasztal-beszélgetésben járjuk körül az autózás jövőjét.
13.00-15.00

Ebédszünet

Gastropolis látványkonyha: trükkök és praktikák a tökéletes tépett malachús elkészítéséhez!
15.00-15.30

PitchPlease

Keressük a következő Forbes sikertöténetét! Versenykiíráson kiválasztott 4 ígéretes startup pitch-el 4 dörzsölt befektető előtt.
 • Pecsenye Roland, IND
 • Pecsenye Roland  A Forbes becslése szerint 80 millió dolláros exitet hoztak össze. Aktívan befektet.
 • Tánczos Péter, Euroventures
 • Tánczos Péter  Az elmúlt több mint 25 év során 150m euró tőkét helyeztek ki 45 portfolió cégbe, ebből eddig 23 kimagaslóan sikeres exittel zárult.
 • Medveczky Márton, Buran Ventures
 • Medveczky Márton  Egy profi az új generációból – a Buran egy óriás a régióból. A Shazamba is befektettek.
 • Fehér Gyula, társalapító Oktogon Ventures
 • Fehér Gyula  Nem csak fel tudott építeni egy világszerte sikeres startupot, el is tudta adni. Miután az IBM felvásárolta a Ustream-et Fehér Gyula megnézte azt is, milyen a globális multinál dolgozni. Ma már saját kockázati-tőke alapját, az Oktogon Ventures-t egyengeti, és kapcsolati tőkéjét jól mutatja, hogy Ashton Kutcherrel is van közös befektetése. Az RTL Klubon futó Cápák között műsorban is befektetőként van jelen és akkor van igazán formában, ha rövid de kíméletlen kérdéseket tehet fel.

15.30-16.30

Övék a világ - magyar startupok külföldön


16.45-17.30

30-as nyugdíjas - Takács Szabolcs előadása

Emberkísérletet végez saját magán: nyugdíjba vonult 35évesen, megél a megtakaríásai hozamából. Az idáig vezető útról, a korai nyugdíjazás buktatóiról és szépségeiről, a tudnivalókról, az eredményekről és sok egyébről mesél előadásában.
 • Takács Szabolcs, 30asnyugdijas.hu
 • Takács Szabolcs  Emberkísérletet végez saját magán: nyugdíjba vonult 35 évesen, megél a megtakarításai hozamából. Az idáig vezető útról, a korai nyugdíjazás buktatóiról és szépségeiről, a tudnivalókról, az eredményekről és sok egyébről mesél előadásában.
17.30-18.30

Bátrak

Milyen tabuk? Hagyjuk már! Itt vannak a legbátrabb magyarok A legnagyobb bátorság magadat vállalni ott, ahol ez egy egész életre bélyeg is lehet. De 2018 Magyarországán ügyek mellett kiállni, a hatalom ellen szót emelni is bátorság. A Forbes Urban különszámának Legbátrabb magyarok listáján 25 olyan ember szerepelt, aki az efféle félelmekkel mit sem törődik. Köztük Karafiáth Orsolya, az egykori alkoholizmusáról könyvben valló írónő, Horváth Noé, az átalakulásáról blogoló transznemű aktivista, és a bulémiáját vállaló olimpikon, Szilágyi Liliána.
 • Karafiáth Orsolya, költő
 • Karafiáth Orsolya  Író, előadó, átváltozóművész, aki nem kertel. Karafiáth Orsolya nyíltan beszél a saját és családja életén átívelő alkoholizmusról is, könyvet is írt a témában. Kimondja, elmondja, hogy leszámoljon a tévhittel: az alkohol csak akkor probléma, ha már egzisztenciális gondokat okoz. Az egyik legbátrabb közszereplő.
 • Szilágyi Liliána, Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok úszó
 • Szilágyi Liliána  Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszónő. Csodálatos teljesítmény, Szilágyi Liliána szerint azonban nem mind arany, ami fénylik. A 21 éves úszónő évek óta súlyos pszichés betegségektől, szorongástól és bulimiától szenved. Sokáig szinte senkit nem avatott be abba, hogy milyen problémákkal küzd, de ma már nyíltan mesél ezekről a fontos dolgokról, és azt üzeni a vele hasonló cipőben járóknak: ne féljenek a változástól, a saját álmaiktól és merjék szeretni magukat.
 • Horváth Noé, transznemű aktivista
 • Horváth Noé  28 éves. Az Amnesty International Magyarország fundraisere. Transznemű. Mellesleg az egyik legbátrabb magyar, aki a Mentés másként blogon nem csak transzságát vállalta fel, hanem nemváltásának intim folyamatait is. Horváth Noé 15 éves korától kezdte el felismerni, hogy több egy „fiús” lánynál; azóta túl van a nem- és névváltoztatáson, papíron és testben is férfi. Olyan, akinek a számára nem léteznek tabuk.

Small and Sweet Program

Akvárium Klub Arany Hall - október 11.

Fekete Emese és Nagy Zsolt vezetésével

10.45-11.00

Megnyitó

11.00-12.10

Nullából vagy milliókból?

El lehet-e indítani egy vállalkozást nulla megtakarítással? A Balcsi Original csapata lényegében ezt csinálta. Hány millió a küszöb, amivel muszáj kalkulálni? Mi a nagyobb hátrány, ha túl kevés, vagy ha túl sok pénzed van? Négy különböző cég, négy eltérő példa, a majdnem nullától a százmilliós kezdeti befektetésig. Az ötleted már megvan? Gyere el, hallgasd meg, ők hogyan, mennyiből csinálták!
 • Pálfi Zsuzsanna, tulajdonos, Desszert Neked
 • Pálfi Zsuzsanna  Francia stílusú mousse desszertek, tarte-ok, macaronok és újragondolt magyar klasszikusok – ha belépünk a Desszert.Neked ajtaján, nincs visszaút, kóstolni kell. Pálfi Zsuzsanna és Borszéki-Ékes Bea tulajdonosok egy olyan helyet szerettek volna alkotni, ahol folyamatos lehetőségük van az újításra és edukálásra. Desszertműhelynek tartják magukat, nem cukrászdának, ahol a cél, hogy különleges élményt nyújtsanak – a desszertekkel és a hellyel egyaránt.
 • Borszéki-Ékes Beatrix, tulajdonos, Desszert Neked
 • Borszéki-Ékes Beatrix  Francia stílusú mousse desszertek, tarte-ok, macaronok és újragondolt magyar klasszikusok – ha belépünk a Desszert.Neked ajtaján, nincs visszaút, kóstolni kell. Pálfi Zsuzsanna és Borszéki-Ékes Bea tulajdonosok egy olyan helyet szerettek volna alkotni, ahol folyamatos lehetőségük van az újításra és edukálásra. Desszertműhelynek tartják magukat, nem cukrászdának, ahol a cél, hogy különleges élményt nyújtsanak – a desszertekkel és a hellyel egyaránt.
 • Kovács Zsófi, Tekeresvölgyi Sajtműhely tulajdonos
 • Kovács Zsófi  Kiváló termék abból lesz, amit az ember eredetileg a családjának kísérletez ki. Első osztályú érlelt sajt pedig ott készülhet, ahol nem az azonnali bevétel a hajtóerő. A Tekeresvölgyi Sajtműhelyre megállnak az alaptézisek. Kovács Zsófi 12 éves kora óta dolgozik apja farmján. Először a karámokat kellett lefestenie (elég tisztességes gázsiért), később iskola előtt, hajnalonta joghurtot palackozott. Nagyon sok karám van, a hétfő reggel hat óra sem mindig volt kellemes, de az együttműködés bevált: friss szőlész-borász diplomával borospince helyett sajtboltban gondolkozik.
 • Serfőző Zoltán, Baraka utazásszervező iroda tulajdonosa
 • Serfőző Zoltán  A Baraka kormányosa, hivatásos álmodozója és rendszerfelügyelője. A programok írója, a túravezetők koordinátora és a cég fejlesztője. Túrákat csak a Baraka kezdetekor vezetett, azóta az utakon – főleg a gyalog- és bringatúrákon – olykor fotóskrónikásként tűnik fel. A Barakával és a csapattal nagy utat tett meg a kezdetektől, és hisz abban, hogy még ennél is sokkal több lehetőség áll előttük.
 • Török Csaba, alapító, Balcsi Orginal
 • Török Csaba • Hlavaty Tamás, alapító, Balcsi Original
 • Hlavaty Tamás12.00-14.00

Ebédszünet

14.00-15.15

Online vagy offline?

Ha nincs webshopod, nem is létezel? Elég, ha a virtuális térben mozogsz, mint Szakál-Szeri Dóra és az Organikum? Mindenképpen kell egy saját bolt, ahol reggelente felhúzod a redőnyt, mint ahogy Vidor Péter teszi immár húsz éve belvárosi Gombudvarában? Kell-e választani? Hogyan erősítheted a vállalkozásodat online technikákkal? Mi felesleges, és mi az, ami nélkül lemaradsz? Small and sweet alanyaink ezeket a kérdéseket már mind megtapasztalták, neked is segítenek a döntésben!
 • Szakál-Szeri Dóra, Organikum tulajdonos
 • Szakál-Szeri Dóra  Szakál-Szeri Dóra az Organikum kézműves kozmetikum márka tulajdonosa és készítője. Várandóssága alatt került közel a tudatos életmódhoz. Kezdetben saját használatra készített testápolási szereket, melyekkel kiváltotta a konvencionális kozmetikumokat, majd saját vállalkozást alapított. Az Organikum termékek természetes összetevőkből, hagyományos kézműves eljárással, maximális odafigyelés mellett készülnek. Dóra szabadidejét főként kislányával tölti, vagy szenvedélyének a futásnak hódol.
 • Vidor Péter, Gombudvar alapító
 • Vidor Péter  Vidor Péter gombok között nőtt fel, papíros apja a háború után abból kereste kenyerét, hogy fából való gombokat készített. Vidor úr tanulmányai után néhány évig az állami szektorban dolgozott, előbb a MOM-ban, aztán a KGMTI-ben (Kohó- és Gépipari Minisztérium Tervező Irodái). „De a gombokról nem tudtam leszakadni”. 1990-ben megalapítottáka Védépé Kft.-t. Apja halála után Ő vitte tovább a gombgyártást. A Gombudvart a cég részeként, 1993-ban nyitotta meg a Régi posta utcában.
 • O. Horváth Réka, tulajdonos, Hocuspoon
 • O. Horváth Réka  Oltvai Balázs és Oltvai Horváth Réka régóta formatervezőként dolgoznak. A Budapesten élő házaspár szabadidejében olyan eszközöket álmodott meg, amelyek kicsit megtörik a hétköznapi rutin monotonitását, miközben játékos megoldást is kínálnak bizonyos háztartásbeli kihívásokra.
 • Oltvai Balázs, tulajdonos, Hocuspoon
 • Oltvai Balázs  Oltvai Balázs és Oltvai Horváth Réka régóta formatervezőként dolgoznak. A Budapesten élő házaspár szabadidejében olyan eszközöket álmodott meg, amelyek kicsit megtörik a hétköznapi rutin monotonitását, miközben játékos megoldást is kínálnak bizonyos háztartásbeli kihívásokra.
15.15-16.30

Munka mellett vagy helyett?

Juhász Mária és férje egyik napról a másikra felmondott multis állásából, és valami újba, sajátba vágott. Máger Ede évek óta este 6 után és a hétvégéken dolgozik a saját cégén, miközben “rendes” állásában full time teljesít. Mindkét modell működhet, de vajon Neked melyiket érdemes választanod?
 • Dénes Ákos, Kockacsoki alapító
 • Dénes Ákos  Dénes Ákost elvarázsolta a csokiban rejlő rengeteg lehetőség. Még bőven benne volt a cukrászképzésben, amikor felesége, aki akkor szintén tanult, egy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató társadalmi vállalkozás tervének kidolgozását készítette el beadandó feladatnak. Az induláskor Ákos és egy autista fiatal dolgoztak, napi 35–40 táblát tudtak elkészíteni. Ma kilenc főt foglalkoztatnak, és a fejlesztéseknek hála napi kétszáz tábla csoki készül. A teljes választék mind saját recept alapján készült, némelyiket hosszú hónapokig alakították, tesztelték. „Attól vagyunk különlegesek, hogy autista fiatalokat foglalkoztatunk. Megmutatjuk, hogy az autista fiatalok is megállják a helyüket a munkaerőpiacon, sőt bizonyos feladatokban jobban is teljesíthetnek, mert precízek, és jól tűrik a monoton feladatokat.”
 • Juhász Mária, Kis Padlizsán tulajdonos
 • Juhász Mária  Egy fiatal, etikailag, de legfőképp gasztronómiailag elkötelezett házaspár fejest ugrott a tutiból a bizonytalanba. Juhász Mária és Paál Béla is helyi emberek, professzionális képzettséggel – Béla mérnök, Marcsi nemzetközi kapcsolati szakértő –, fejenként tíz, illetve tizenöt év multikarrier után döntöttek úgy, hogy megnyitják a Kis Padlizsánt. Egy tüneményes kis szigetet a négysávos mentén, a bevásárlóközpont mellett, minden részletében jó ízléssel kidolgozott oázist, tágas terasszal „hesszelősnek” hívott pihenővel, színekkel és ízekkel. A fő cél az ízélmény, „megmutatni, hogy lehet így is élni és jókat enni”. A célcsoport és a törzsközönség sem a kőkemény vegánok, sokkal inkább a tudatosan táplálkozó, vegyes étrendű gourmanok.
 • Paál Béla, Kis Padlizsán tulajdonos
 • Paál Béla  Egy fiatal, etikailag, de legfőképp gasztronómiailag elkötelezett házaspár fejest ugrott a tutiból a bizonytalanba. Juhász Mária és Paál Béla is helyi emberek, professzionális képzettséggel – Béla mérnök, Marcsi nemzetközi kapcsolati szakértő –, fejenként tíz, illetve tizenöt év multikarrier után döntöttek úgy, hogy megnyitják a Kis Padlizsánt. Egy tüneményes kis szigetet a négysávos mentén, a bevásárlóközpont mellett, minden részletében jó ízléssel kidolgozott oázist, tágas terasszal „hesszelősnek” hívott pihenővel, színekkel és ízekkel. A fő cél az ízélmény, „megmutatni, hogy lehet így is élni és jókat enni”. A célcsoport és a törzsközönség sem a kőkemény vegánok, sokkal inkább a tudatosan táplálkozó, vegyes étrendű gourmanok.
 • Máger Ede, tulajdonos, Doginbed
 • Máger Ede  Máger Ede informatikus, marketing szakember, mindemellett pedig a prémium minőségű DogInBed kutyaágyak megálmodója. De hogyan lesz egy informatikusból kutyaágyakkal foglalkozó vállalkozó? Természetesen úgy, hogy Ede megrögzött kutyabarát, két eb, Cara és Horatio boldog tulajdonosa. Ők ketten voltak azok, akik a DogInBed-et megihlették, és persze letesztelték.
 • Dr. Vadászi-Bakó Eszter, gyógyszerész, DROP ORGANICS termékfejlesztő
 • Dr. Vadászi-Bakó Eszter  "Rajongok a gyógynövényekért. Gyógyszerészként az volt az álmom, hogy saját kozmetikumokat készítsek. Természetes, vegyszermentes, növényi kivonatokból álló kozmetikumokat. Az álmom megvalósult, létrejött a DROP ORGANICS. Saját magam tervezem és gyártom a termékeimet. Célom, hogy természetes összetevőkből olyan prémium minőségű kozmetikumokat készítsek, amelyek használatával újra megtalálhatjuk bőrünk természetes egyensúlyát."

Late Night Flow

Akvárium Klub Nagy Hall - október 11.

19.00-20.30

Late Night Flow

 • Vitray Tamás, riporter, újságíró
 • Vitray Tamás  Csak a rend kedvéért: Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, kiváló művész. Sportriporter, aki összesen 21 téli és nyári olimpiáról közvetített lelkesen. Tanítványainak és a mai tévések jó részének pedig: tanár. A 85 éves újságíró önmagával sem kíméletesebb, mint interjúalanyaivalé. Egykori tanítványai a mai napig idéznek tőle, és egy részük vallja, abból él, amit tőle tanult. Vitray szerint az alapszabály a kamerák előtt: légy önmagad, és ne csak kérdezz, reagálj.
 • Barabási Albert-László, világhírű hálózatkutató
 • Barabási Albert-László  Arra, hogy a magyarok a tudományos világ élvonalában vannak világszerte, Barabási Albert-László ékes bizonyíték. A fizikus az IBM-nél került közelebbi kapcsolatba a hálózatelmélettel, azóta is ez a szakterülete. Amerikai és magyar tudományos társaságok tagja, az Egyesült Államokban él és kutat. Ő és kutatócsoportja a web „átmérőjét” is meghatározta; e szerint átlagosan 19 kattintásra vagyunk a jelenleg fellelhető bármely internetes oldaltól.
 • Rubint Réka, fitneszguru- vállalkozó
 • Rubint Réka  Közel 1 millió követővel rendelkezik a Facebookon, évek óta az élvonalban van a legbefolyásosabb (magyar) nők és a közösségimédia-arcok listáján. Máig aktív a sportban, alakját bármely huszonéves megirigyelheti – legalább ekkora energiát tesz bele személyes márkájának építésébe, sikerrel. Férje, Schobert Norbert pont a Forbesnak nyilatkozta nemrég, hogy beáll Réka mögé: a hatalmas rajongótábor nagy lehetőségeket rejt magában.
 • Schobert Norbert, fitneszguru-vállalkozó
 • Schobert Norbert  Az ország fitneszguruja az utóbbi időben volt lent és fent, de egy biztos: Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka nevét nincs, aki ne ismerné ma ebben az országban. Az egykori rendőr nem kevesebbet vett a fejébe, mint hogy „egészséges népet” farag a magyarból. A Norbi Update-ből franchise lett, a Túró Rudiból cukormentes, a tőzsdéből majdnem teljes bukó, de Norbi nem adja fel, a franchise mellett a hipermarketek polcai felé vette az irányt.

Mi lesz még?

Forbes Miniinterjú

Kerülj be a Forbes magazinba! Keményen dolgoztál és végül minden összejött? Jókor voltál jó helyen?  A szerencse fia vagy? Tehát sikeres vagy és van egy érdekes történeted. Regisztrálj és meséled el a Forbes újságíróinak egy rapidrandin. A legjobb sztorikat megírjuk.
Van mit mondanod?

Kattints a regisztrálok gombra és válaszd ki a még szabad, számodra megfelelő idősávot!

Bánáti Anna

Forbes, újságíró

Bánáti Anna

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Sándor Krisztián

Forbes, újságíró

Sándor Krisztián

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

G. Tóth Ilda

Forbes, főmunkatárs

G. Tóth Ilda

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Melis Dóra

Forbes, újságíró

Melis Dóra

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Speakers' Corner

A sikersztorik mellett a Forbes a találkozásokról szól: a magazin tartalma hónapról hónapra azokból a történetekből születik, amelyeket interjúalanyaink mesélnek el nekünk élőben. Egy kávézóban, egy panorámás irodaházban, egy üzemlátogatáson, egy budapesti vagy épp egy New York-i irodában. Ezt a bennfentes élményt, adjuk át olvasóinknak a Speakers’ Cornerben

Előadóinkkal 15 perces rapidrandikon találkozhattok.Nincs értetlenkedő asszisztens, sem érdektelen titkárnő, csak Te és Ő.

Kiss Virág

bikini-fitnesz világbajnok

Kiss Virág

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Chikán Attila

közgazdász

Chikán Attila

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Takács Árpád

AImotive

Takács Árpád

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Varsányi Tamás

ügyvezető, Blinkee.city Kft.

Regisztrálok

Varsányi Tamás

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Michaletzky Bálint

vezető, Greengo

Michaletzky Bálint

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Novák Hunor

Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosjelölt

Regisztrálok

Novák Hunor

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Várvizi Péter

séf, Larus

Regisztrálok

Várvizi Péter

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Rendes Ádám

társalapító, Publishdrive (Ázsia)

Regisztrálok

Rendes Ádám

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Kovács József

CEO, Commsignia (Amerika)

Regisztrálok

Kovács József

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Csillag Péter

CEO, VirtDB (Amerika)

Regisztrálok

Csillag Péter

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Orosz Bálint

Distinction, Skyscanner, A3 Ventures

Orosz Bálint

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés
A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy ingyenes eszközöket és képzéseket kínálva mindenki számára biztosítsa a lehetőséget a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. A program égisze alatt a Google hazánkban két éve indította el a Digital Workshop kezdeményzést, ami a kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását tűzte ki céljául, ahol a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, ami lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést. Erről is szó lesz a Small and Sweet színpadon, találkozzunk ott!
Grow with Google

Grow with Google

A nemzetközi Grow with Google kezdeményezés célja, hogy ingyenes eszközöket és képzéseket kínálva mindenki számára biztosítsa a lehetőséget a digitális világ adta lehetőségek kihasználását. A program égisze alatt a Google hazánkban két éve indította el a Digital Workshop kezdeményzést, ami a kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatását tűzte ki céljául, ahol a kkv-k olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, ami lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a valós növekedést. Erről is szó lesz a Small and Sweet színpadon, találkozzunk ott!

Axiom Alapkezelő Zrt. tanácsadói sarok

Az Axiom Alapkezelő Zrt. azok számára tud válaszokat és megoldást nyújtani, akik befektetésükkel szeretnének relatíve magas hozamot elérni, van türelmük és kitartásuk, de fontos számukra, hogy az eredmények szórása relatíve kicsi legyen. Módszereiket, tevékenységüket és eddigi eredményeiket első alkalommal a 2018-as Flow Üzleti Fesztiválon mutatják be az érdeklődőknek.

Koncz Péter

vezető befektetési tanácsadó, Axiom

Regisztrálok

Koncz Péter

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Fekete Ákos

portfólió menedzser, Axiom

Regisztrálok

Fekete Ákos

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés

Pozsgai Gábor

portfólió menedzser, Axiom

Regisztrálok

Pozsgai Gábor

RegisztrációNév
E-mail
Telefon
Idő
Kérdés
A Small&Sweet színpad előadóival nem csak az előadóteremben találkozhatsz, de megismerheted, kipróbálhatod, megkóstolhatod termékeiket az Erzsébet terem előtti kiállítótérben. Az interaktív standokon személyesen is beszélgethetsz a Small&Sweet vállalkozókkal.
Small and Sweet kiállítás

Small and Sweet kiállítás

A Small&Sweet színpad előadóival nem csak az előadóteremben találkozhatsz, de megismerheted, kipróbálhatod, megkóstolhatod termékeiket az Erzsébet terem előtti kiállítótérben. Az interaktív standokon személyesen is beszélgethetsz a Small&Sweet vállalkozókkal.

A Gastropolis Főzőiskolát azért hozták létre, hogy bebizonyítsák: sütni-főzni nem ördöngösség! Mi több, a főzés egy izgalmas és kreatív elfoglaltság, ami kikapcsol, összehoz és szórakoztat.A Gastropolis lelke természetesen a konyha, ahol alkothatunk, bátrak lehetünk, szórakozhatunk, és ahol bárkit örömmel látnak. Ezt a konyhát most a Flow-ra hozzák, ahol megmutatják milyen a tökéletes tépett malachús.
Gastropolis főzőiskola

Gastropolis főzőiskola

A Gastropolis Főzőiskolát azért hozták létre, hogy bebizonyítsák: sütni-főzni nem ördöngösség! Mi több, a főzés egy izgalmas és kreatív elfoglaltság, ami kikapcsol, összehoz és szórakoztat.A Gastropolis lelke természetesen a konyha, ahol alkothatunk, bátrak lehetünk, szórakozhatunk, és ahol bárkit örömmel látnak. Ezt a konyhát most a Flow-ra hozzák, ahol megmutatják milyen a tökéletes tépett malachús.

Ismerje meg jövőbeli irodáját: amely teret ad a kommunikációnak és a kooperációnak, kiváló infrastruktúrát és teljes körű szolgáltatásokat nyújt. A mindennapi munka nem kell, hogy rutin legyen. A myhive irodák egy helyen kínálnak mindent, hogy vállalata sikeres, közérzete pedig jó legyen: a Business Networking Lounge-tól egészen a mindennapos termékekig és szolgáltatásokig.
MyHive

MyHive

Ismerje meg jövőbeli irodáját:

amely teret ad a kommunikációnak és a kooperációnak, kiváló infrastruktúrát és teljes körű szolgáltatásokat nyújt.

A mindennapi munka nem kell, hogy rutin legyen. A myhive irodák egy helyen kínálnak mindent, hogy vállalata sikeres, közérzete pedig jó legyen: a Business Networking Lounge-tól egészen a mindennapos termékekig és szolgáltatásokig.

Partnereink

Szekció támogatónk


További támogatónk


Google+