Forbes Flow

Szakítva a klasszikus konferenciastruktúrával, bevezetjük az “üzleti fesztivál” fogalmát.
Az üzleti világ izgalmas és informális. Miért lenne más a róla szóló rendezvény?

Életre keltjük a magazint! Újságíróink a Forbes legizgalmasabb cikkeiben bemutatott vállalkozókat kérdezik.

Korábbi eseményeink

Forbes Flow
2017.10.11

Forbes Flow 2017

Ők azok, akikről országunk napról napra egy kicsit jobb hellyé válik. Ők a mi hőseink, ők a Forbes hősei: kicsik és nagyok, jövőbe mutatók, bevállalosak, hétköznapiak, vagy épp a hétköznapi élettől teljesen elrugaszkodottak. Együtt építkezünk és változunk, együtt építjük a lapot. És a világot. A FLOW erről az áramlásról szól.

Megnézem

Forbes Flow
2016.10.13

Forbes Flow + Late Night Flow

2016 őszén minden eddiginél több helyszínnel és több programmal készülünk. Nem csak mi merünk nagyot lépni, a Forbesban bemutatott vállalkozások is. Az ősz erről a lépésről szól: a legkisebbektől a legnagyobbakig mutatjuk be az ország sikeres és siker várományos vállalkozásait. Olyat is, akik első Forbes cikkük idején még startupként indultak, ma pedig már túl vannak az exiten is.

Megnézem

Forbes Flow
2016.05.10

30/30 csúcstalálkozó

Összehozzuk az első 30/30 csúcstalálkozót, főszerepben az ország legizgalmasabb fiataljaival. Az y generáció mellett vendégeink lesznek korán kezdő, tapasztalt veteránok is, akik 10–20 éve voltak 30 évesek. Olyan művészek, sportolók, üzletemberek, akik maguk is rajta lettek volna a listán karrierjük elején.

Megnézem

Forbes Flow
2015.10.15

Late Night Flow

Az őszi Forbes Flow egy áttekintés. Az elmúlt 12 hónap legnagyobb magyar üzleti történeteit szemlézzük élőben. Az interjúk élményét, a személyes találkozók bennfentességét szeretnénk átadni: címlapos sikersztorik, sokat látott üzletemberek, izgalmas vállalkozások, újrakezdő startupperek.

Megnézem

Forbes Flow
2014.10.09

Akcelerátor_startup_2014 flow

2013 novemberben jelent meg a Forbes Magyarország első száma. Jó évünk volt, a Forbes maga is sikersztori lett. Most új vállalkozásba kezdünk: elindítjuk a Forbes eseményeket. Olvasóink így közelebbről is megismerhetik a lapban bemutatott sikerembereket és újságíróinkat.

Megnézem

Google+