Forbes Gála

Legek Egymás közt

Korábbi eseményeink

Forbes Gála
2017.09.06

Családi Gála 2017

Szeptemberben harmadszor jelenik meg a legnagyobb családi vállalkozások listánk. Ebből az alkalomból meghívjuk az ország legjelentősebb családi vállalkozóit, akik valamelyik listán szerepeltek. Szeretnénk egy zártkörű alkalmat teremteni arra, hogy megismerjék egymást és a szerkesztőséget.

Megnézem

Forbes Gála
2017.04.05

Női Gála

Női ügy a mi ügyünk is. Idén harmadszorra állítottuk össze a Legbefolyásosabb magyar nők listát és folyamatosan figyelünk rá, hogy sikeres magyar nők történeteit bemutassuk a lapban. Hiszünk a jó példa erejében. Minél többi női sikertörténetet írunk meg, annál több nőben és lányban fogalmazódik meg: nekem is van egy álmom, én is meg szeretném valósítani.

Megnézem

Forbes Gála
2016.12.08

Forbes Címlaptalálkozó

A 36. magyar Forbes van az utcákon és a postaládákban. Havonta negyvenezer ember kezében fordul meg a lap, eseményeinken több mint kétezren vettek részt idén. A Forbes Magyarország marad, ami eddig is volt. Szórakoztató és inspiráló üzleti történetek magazinja.

Megnézem

Forbes Gála
2016.09.22

Legnagyobb Magyar Családi Vállalkozások

Szeptemberi lapszámunkban jelent meg másodjára a „Legnagyobb magyar családi vállalkozások” listánk.Célunk, hogy a sikeres vállalkozások bemutatásával fejlesszük a magyar vállalkozói kultúrát. Hiszünk benne, hogy ezt legjobban objektív és szórakoztató újságírással tudjuk elérni. Az elmúlt közel 3 év azt mutatja, eddig sikerrel jártunk. Fontosnak tartjuk, hogy a lapban bemutatott cégek képviselőinek, listáink szereplőinek teret adjunk a kötetlen körülmények közötti, személyes találkozásra, ezért rendszeresen szervezünk zártkörű találkozókat.

Megnézem

Google+