Előfizetés

Újítsd meg előfizetésed!

Te már tudod milyen jó Forbes-előfizetőnek lenni! A 2017-es évet már közel 6000 előfizetővel, 8 tematikus Forbes listával és számos különszámmal kezdjük. Válassz kedvezményes megújító ajánlataink közül és a legjobb történeteket továbbra is elvisszük hozzád minden hónapban. A megújításához kérjük add meg a korábbi előfizetés során megadott e-mail címed és jelszavad. Az adatok hitelesítéséhez azonnali üzenetet küldünk a megadott e-mail címre.

E-mail címem:
Jelszó (opcionális):
Amennyiben nem rendelkezik jelszóval, kérjük ezt a mezőt hagyja üresen, vagy igényeljen jelszót ezen az oldalon.

Ajánlataink

 • Prémium Forbes Előfizetés Bortársaság kóstoló jeggyel
  10 990 Ft     Megújítás esetén: 10 990 Ft

  Vásárolj most egy éves Prémium Forbes előfizetést és Bortársaság borkóstoló kupont kapsz hozzá ajándékba!

  A kóstoló az Így iszunk mi kóstolókra érvényes, amelyek Budapesten kerülnek megrendezésre. A kóstoló részleteit itt találod.

  Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

 • Prémium éves előfizetés és esély +6 hónapra!
  8 990 Ft

  Válaszd ezt a csomagot 8990 Ft-ért, hiszen itt minden 10. előfizető ajándékba kap további 6 hónapot! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhet kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

 • Prémium Éves Diák Előfizetés
  7 190 Ft

  A diákokra mindig kiemelt figyelmet fordítunk. Érvényes magyar diákigazolványod végre nem csak a kalauz kéri el, segítségével kedvezményesen juthatsz hozzá a saját siker adagodhoz minden hónapban! A csomag mindent tartalmaz, amit a Prémium Éves Előfizetés.

 • Prémium éves előfizetés és esély, hogy visszakapd az előfizetés díját!
  8 990 Ft

  Válaszd ezt a csomagot 8990 Ft-ért, hiszen itt minden 15. megrendelő visszakapja az előfizetés díját! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhet kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

 • 4 Éves Előfizetés
  29 990 Ft     Megújítás esetén: 29 990 Ft

  Itt a következő 4 év, nekünk van rá egy ajánlatunk: megmutatunk egy másik valóságot! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat négy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is. Bárhol, bármikor olvashatsz minket.

 • Prémium Éves Előfizetés Különszámokkal
  14 990 Ft     Megújítás esetén: 14 990 Ft

  Rendeld meg prémium előfizetésed ebben a hónapban kiemelt kedvezménnyel! Az ár tartalmazza a nyomtatott Forbes magazinokat egy éven keresztül, azok ingyenes szállítását, valamint a digitális, mobileszközökön elérhető kiadást is, és a Forbes összes különszámát egy éven keresztül.