Generációkon átívelő üzletek – amit elvett a XX. század, visszaadják az utódok

Sok olyan történet került a februári lapba, ami részben arról szól, hogy a XX. század viharai és a szocializmus hogyan akasztotta meg virágzó családi cégek és ágazati integrációk létrejöttét – a történelem miatt elvesztegetett évtizedek lemaradását az utódok igyekeznek pótolni. Mindenki más stratégiával.

Bővebben

Tőzsdére vinné és régiós céget csinálna a Padthai Wokbarból a 28 éves magyar fiatal

A májusi Forbes Kilövésen Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar társtulajdonosa és társalapítója mesélt arról, hogy már az első éttermet úgy nyitották meg Budapesten, hogy nemzetközi láncot tudjanak a márkából csinálni.

A 30 sikeres 30 alatti listánkon is szereplő Máté 22 éves egyetemista volt, amikor a belevágtak az étteremlánc felépítésébe, most ő felel a két és fél milliárdos cégcsoport “matekjáért” és a szervezetfejlesztésért.

Hogyan képzelik el a régiós terjeszkedést? És hogy milyen az anyósával felépíteni egy étteremláncot? Erről is beszél a videóban!

Nem akarsz lemaradni a következőről? Itt lehet jelentkezni! 

Olvasd el A magazin rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő