Csendben világhírű, 200 éves és magyar. Mi az?

Talán olvastad – mert még a Washington Post és a New York Times is lehozta –, hogy januári számunkat idő előtt vissza kellett hívni az újságárusoktól. A Hell Energy tulajdonosai kértek ideiglenes intézkedést […]


Bővebben

Tőzsdére vinné és régiós céget csinálna a Padthai Wokbarból a 28 éves magyar fiatal

A májusi Forbes Kilövésen Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar társtulajdonosa és társalapítója mesélt arról, hogy már az első éttermet úgy nyitották meg Budapesten, hogy nemzetközi láncot tudjanak a márkából csinálni.

A 30 sikeres 30 alatti listánkon is szereplő Máté 22 éves egyetemista volt, amikor a belevágtak az étteremlánc felépítésébe, most ő felel a két és fél milliárdos cégcsoport “matekjáért” és a szervezetfejlesztésért.

Hogyan képzelik el a régiós terjeszkedést? És hogy milyen az anyósával felépíteni egy étteremláncot? Erről is beszél a videóban!

Nem akarsz lemaradni a következőről? Itt lehet jelentkezni! 


 

"Ha össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban. Ez ez én tehetségem."

Benedek Tibor, olimpiai bajnok vízilabdázó, edző