Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Tőzsdére vinné és régiós céget csinálna a Padthai Wokbarból a 28 éves magyar fiatal

A májusi Forbes Kilövésen Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar társtulajdonosa és társalapítója mesélt arról, hogy már az első éttermet úgy nyitották meg Budapesten, hogy nemzetközi láncot tudjanak a márkából csinálni.

A 30 sikeres 30 alatti listánkon is szereplő Máté 22 éves egyetemista volt, amikor a belevágtak az étteremlánc felépítésébe, most ő felel a két és fél milliárdos cégcsoport “matekjáért” és a szervezetfejlesztésért.

Hogyan képzelik el a régiós terjeszkedést? És hogy milyen az anyósával felépíteni egy étteremláncot? Erről is beszél a videóban!

Nem akarsz lemaradni a következőről? Itt lehet jelentkezni! 


 

Három óra: mindig túl kései, vagy túl korai időpont ahhoz, amit az ember éppen csinálni akar.