Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Junior Prima Díjat kapott Bánáti Anna, a Forbes újságírója

A szeptember 24-ei díjátadón a Forbes újságírója, Bánáti Anna munkáját is elismerték, sajtó kategóriában.

Anna 2017 őszén csatlakozott a szerkesztőséghez, és amellett, hogy online szerkesztő, a Forbes listacsapatának is állandó tagja. A díjátadót a járványhelyzet miatt szűk körben tartották meg, ahol Anna egy rövid köszönőbeszéddel vette át a kétmillió forinttal is járó rangos díjat. 

Annával együtt már három Junior Prima-díjazott erősíti a Forbes csapatát: tavaly Bánlaki D. Stella főmunkatárs, 2015-ben pedig Zsiborás Gergő a forbes.hu vezető szerkesztője, a magazin főmunkatársa is részesült a díjban.

A Junior Prima Díjnak öt társalapítója van, mindegyikük egy-egy kategória mecénási feladatait vállalta fel. A Magyar Fejlesztési Bank a tudomány, az MVM Magyar Villamosművek Zrt. a zene, Docler Holding Kft. a népművészet, a Kavosz Zrt. a sajtó, a Takarék Bank pedig a színházi művészet terén kiemelkedő fiatal tehetségeket támogatja.

Szívből gratulálunk, Anna, nagyon büszkék vagyunk rád!

Az első sorban a díjazottak: Pásztor Roxána, Török Réka, Oláh Dániel, Gazsó Orsolya, Haraszti Nikolett, Bánáti Anna / Fotó: Kavosz Zrt.

Természetesen gratulálunk a többi díjazottnak is.

Gazsó Orsolya (független),
Haraszti Nikolett (Duna Tv),
Oláh Dániel (Mandiner),
Pásztor Roxána (portfolio.hu),
Török Réka (ATV).

Borítóképünkön: Bánáti Anna Czakó Borbálával beszélget a Forbes Kilövésen 2019 áprilisában. Fotó: Fekete Csaba

 

"Különös szervezetem van. Nem emlékszem rá, hogy munka közben valaha is elfáradtam volna, csak a semmittevés merít ki végképp."