F1! Zsír!

Ritkábban csöng a telefonom, mint azt sokan gondolják, de ha hívnak, eléggé kiszámítható, hogy ki mit akar tőlem. A legtöbben be szeretnének kerülni az újságba, néhányan kimondva-kimondatlanul rögtön fel a címlapra. Ritka, de […]

Bővebben

Ekkora még nem épült: nézz be az ország legnagyobb irodaházába!

Hónapok óta toronydaruk és munkások dolgoznak a Népliget sarkában, a Fradi-pálya szomszédságában. Az építészek megrajzolták, mi pedig virtuálisan félbevágtuk a terveket, hogy ti is benézhessetek oda, ahol hamarosan 4500-as dolgoznak majd.

80 ezer köbméter beton. 50 milliárd forint. 28 hónap. Csak néhány adat, de mind ugyanarra az ingatlanra vonatkozik. Rohamtempóban épül az ország legnagyobb irodaháza, ezért leültünk beszélgetni a Tiba Építész Stúdió tervezőivel, akik exkluzív részleteket osztottak meg velünk a Magyar Telekom leendő székházáról.

A legnagyobb hájp a tetőn helyet kapó, 200 méteres futópályát övezi, még meg sem épült, de már most erről kérdezik őket a legtöbbet

– mondják egy kis mosollyal az arcukon. Megtudtuk azt is, hogy az épület 5G-s hálózati kapcsolatot kap, lesz fitneszterület és a garázsban 300-nál is több biciklit lehet tárolni. Hogy mi mindent rejt még az épület? Hogyan öntözik a belső kerteket? Hány liftet építenek be?

Többek között erről is részletesen olvashatsz a szeptemberi lapban, a félbevágott épületet, a részletes látványterveket is ott találod!

A Forbes szeptemberi számában olvashatsz továbbá a Gerbeaud-sztoriról, az Anker-ház történetéről és exkluzív anyagot közlünk San Fransiscóból. Összegyűjtöttük a 25 legnagyobb családi vállalkozást, bejártuk Pécs utcáit, írtunk Rosensteinékről, a Magyarországon vállalkozó görög családokról és a Budapest Bárról. Keresd a standokon!

Olvasd el A magazin rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő