Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Pitchelő startupokból készít műsort az RTL Klub

Irodák és színpad helyett mostantól tévéstúdióban is izzadhatnak a fiatal magyar vállalkozások ötletgazdái, hiszen Cápák között címmel indul az RTL Klub üzleti vetélkedője február 18-án. 

A Kreatív.hu cikke szerint a műsorvezető Lilu lesz, a mindent eldöntő ítészek pedig már Forbes-sztorikból is ismert cápák:

  • Apró Anna, az egészségügyi szolgáltató a Cor-a Zrt.egyik tulajdonosa, az Oszkó Péterhez kötődő OXO csoport egyetlen női tagja. (Forbes/2016.03.)
  • Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke, a PepsiCo üdítők és élelmiszerek regionális tulajdonosa. (Forbes/2015.06.)
  • Balogh Péter, a budapesti fókuszú angyalbefektető csapat, a Baconsult Kft. ügyvezetője. A NNG volt társtulajdonosa. (Forbes/2018.01.)
  • Fehér Gyula, a Ustream alapítója, amit 3 éve eladott az IBM-nek. (Forbes/2016.02.)
  • Moldován András, a Jack’s Burger, a Mangal Ilona Kft., és az Animalsoft Kft. tulajdonosa.

A show alapötlete Japánból származik, ahol a BBC karolta fel. A magyar csatorna az ötletet a vilgászerte ismert Dragons’ Denből merítette. Angliában a műsor 2006 óta fut folyamatosan, ez alatt az idő alatt közel 4 millió dollárért vásároltak üzletrészt a befektetők.

A legutóbbi Forbes Flow-n már mi is show-t csináltunk a komoly tőkével és tapasztalattal rendelkező üzletemberek kegyeiért esedező startupperekből. A Pitch, please! versenyének győztesei egy kis budapesti irodából vezérlik futárstartupjukat, de maguk is szíven csomagot ragadnak, ha szükség van rá.

Csak nyolcórázni ne kelljen! Az Y generációra utazik a Forbes díjnyertes startupja

 

Oszd meg!