Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Megőrülsz, megvadulsz: itt a vegán Kitkat

Szeptembertől hazánkban is elérhetővé válik az első vegán KitKat csoki, a kakaó alapanyagot teljes egészében fenntartható forrásból szerzik be hozzá.

A Nestlé közleménye szerint hosszas kutatás és kísérletezés eredménye a vegán KitKat, amely kizárólag növényi alapanyagokból készült. A cég saját felmérései által nyert bizonyságot arról, hogy a növényi alapú termékalternatívákra világszerte nő az igény. A Nestlé a forgalmazott italok és élelmiszerek széles skálájában egyre több növényi alapú termékkel igyekszik támogatni a vegán étrendet követőket, így folyamatosan bővíti a növényi alapú élelmiszer- és italkínálatát, és egyre több ismert és népszerű márkáját teszi elérhetővé vegán változatban is, írják.

A közlemény arra is kitér, hogy a vegán szemlélettel összhangban a hamarosan itthon is, elsőként a Spar áruházakban elérhető

csoki 100 százalékban fenntartható forrásból származó kakaót tartalmaz.

„Növényi alapú étel- és italfejlesztéseinkkel szeretnénk a most zajló élelmiszeripari forradalom élére állni. Ezt bizonyítja az is, hogy az egyik legrégebbi és leghíresebb márkánkat tesszük elérhetővé vegán változatban” – mondta Tömpe Judit, a vegán Kitkat brandmenedzsere.

Angliában álmodta meg a csokimanufaktúrát, Gyergyócsomafalván fejleszti a székelyek csokoládékultúráját

Oszd meg!