Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Hét új városban terjeszkedik a Wolt

Hét vidéki városban válik elérhetővé az idei ősz folyamán a Wolt szolgáltatása. Sopron, Dunakeszi, Vecsés, Eger, Tatabánya, Békéscsaba és Kaposvár utcáin tűnnek fel hamarosan kék dobozos futárok.

A Wolt 2018-ban Budapesten kezdte meg tevékenységét. eddig 16 városban rendelhettük házhoz az appon keresztül. A következő hetekben hét új várossal bővül a szolgáltatási terület: elsőként szeptember 14-től a Sopronban és Dunakeszin élők próbálhatják ki a cég házhoz szállítási rendszerét.

Októberben Békéscsabával és Tatabányával, novemberben pedig Egerrel, Vecséssel és Kaposvárral bővül a kiszállítási terület.

A hét városban induláskor összesen 150 partner ajánlata lesz elérhető.

A hosszú távú cél az, hogy ezeken a helyszíneken is színesedjen a szolgáltatási paletta, és ne csak ételt rendelhessenek házhoz a felhasználók. Budapesten az éttermek mellett már számos üzletből is vásárolhatunk. Országszerte továbbra is elérhető a járványhelyzet alatt népszerűvé vált érintésmentes kiszállítás, amikor

a megrendelőnek egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie a futárral.

Fotó: Wolt / Facebook

Oszd meg!