Neked van évterveződ?

Neked van évtervező füzeted? Sokáig nekem sem volt, amíg a figyelmembe nem ajánlottak a Yearcompass.com oldalt. Azóta egyszer félig és egyszer teljesen kitöltöttem az évtervezőjüket. Ha így haladok, idén oda […]


Bővebben

Végre bemutatták a hajtogatható okostelefont

A hajtogatható telefonnal az a cél, hogy a felhasználók olyan komplexebb folyamatokat is el tudjanak végezni, amit eddig csak a táblagépekkel vagy a laptopokkal tudtak.

A Samsung készülékét már régóta nagy várakozás övezi és most végre be is mutatták. A cég San Franciscó-i konferenciáján egyelőre csak a fejlesztők láthatták az eredményt, a termékbevezetésről még nem közölt adatokat a cég. A prototípus leleplezése után most várják a visszajelzéseket és ezek mentén fejlesztik tovább az eszközt. A Reuters szerint az egyik mérnök, aki az Android operációs rendszeren dolgozik, arra számít, hogy a Samsung már a jövő év elején piacra dobja az eszközt.

A korábbi pletykák szerint ez lehet a Galaxy Note sorozat következő darabja.

A vállalat évek óta kísérletezik a hajtogatható technológiával, az első prototípust még 2012-ben mutatták be. Kwon Oh-hyun vezérigazgató elmondta, hogy a lassú haladás oka az, hogy egy nagyon nehezen fejleszthető eszközről van szó.

 


Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő