Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Van egy jó ötleted? Most tesztelheted

Újra indul a Design Terminál mentorprogramja. A sport és egészség, a munka és tanulás, valamint a mobilitás és városfejlesztés területén várják az innovatív ötletgazdákat. A legjobbak előtt olyan nagyvállalatok kapui is megnyílnak, mint a Google vagy a BlackRock.

A Design Terminál mentorprogramjának célja, hogy a tehetséges ötletgazdákból cégalapítók váljanak, az induló cégekből pedig a nemzetközi piacra érett, befektetőket is vonzó vállalkozások szülessenek. A nonprofit szervezet ehhez intenzív, 13 hetes inkubációt biztosít a kiválasztottak számára. A program végén a legjobbak akár befektetést is kaphatnak.

2017-től elsősorban olyan innovátorokat – tehetséges optimistákat, ahogy ők nevezik – keresnek, akik a sport és egészség, a munka és tanulás, vagy a mobilitás és városfejlesztés területén fejlesztenek innovatív megoldásokat. A 13 hét alatt a résztvevő csapatok üzletfejlesztési, technológiai, jogi és kommunikációs tréninget is kapnak, emellett együtt dolgozhatnak olyan nagyvállalatokkal, mint a Google vagy a Magyarországon nemrég innovációs központot létesített BlackRock.

A jelentkezés most indult, és augusztus 13-ig tart, a programra külföldről is lehet pályázni.

Oszd meg!