Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Jászai Gellért, a 4ig elnök-vezérigazgatója. Forrás: BÉT

Újabb balkáni telekommunikációs céget vehet Jászai Gellért

A 4ig korábban a montenegrói Telenorra kötött megállapodást, most a informatikai rendszerintegrátor nyugat-balkáni Telegroup többségi részesedése került a bevásárlólistára.

A 4ig előzetes, nem kötelező érvényű megállapodást  írt alá Milomir Gligorijević-vel a TeleGroup Limited, valamint TeleGroup Banja Luka 70%-os tulajdonrészének – ideértve a leányvállalatait is– megvásárlásáról

írja a 4ig a Budapesti Értéktőzsdén megjelentetett közleményében. A tervezett tranzakció a Telegorup és leányvállalatainak átvilágítását, az adásvételi szerződés aláírását és a szükséges versenyhivatali jóváhagyásokat követően 2021. december végéig zárulhat.

A Jászai Gellérték által kiszemelt cégcsoport Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban rendelkezik komoly piaci pozícióval.

Bevásárol a 4ig

A 4ig a múlt héten emellett bejelentette a közel a több mint ötezer ügyféllel és hatszáz munkavállalóval rendelkező infokommunikációs Invitech felvásárlását is.

Jászai Gellért vállalkozása a közelmúltban jelentette be, hogy az Antenna Hungária többségi tulajdonosa lehet.

Oszd meg!