Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Újabb saját műsort indított az olvasásról az RTL híradósa

Mutasd a könyvespolcod! címmel indított műsort Youtube csatornáján Szabados Ágnes, híradós műsorvezető.

Az RTL KLub olvasásnépszerűsítő híradósa egyre komolyabb médiaportfóliót tud felmutatni saját nevén is, miután tavaly saját kiadót alapított és immár könyvesboltja is van

Szabados most újabb, online műsort indított, ahol ismert emberekkel beszélget a könyvespolcukról, könyveikről, minden vasárnap új epizóddal jelentkezik majd Youtube csatornáján. Színészek, írók, zenészek, bloggerek, a közélet ismert szereplői mutatják meg neki könyvespolcukat és arra kéri őket, emeljenek ki három könyvet, ami valamiért fontos a számukra.

Az első epizód már látható a Youtube-on, amelyben Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író, dalszerző, az Élet és Irodalom próza rovatának vezetője enged betekintést a könyvespolca rejtelmeibe.

Szabados Ágnes, az RTL híradósa, irodalomrajongó-olvasásnépszerűsítő. Fotók: Sebestyén László

Szabados Ágnes, az RTL híradósa, irodalomrajongó-olvasásnépszerűsítő. Fotók: Sebestyén László

Misszióból énmárka és üzlet

Szabados a Nincs időm olvasni kihívás (NIOK) elindításával kezdte a könyves misszióját, ami azóta rendesen kinőtte magát, és lassan külön márkáva érett a híradós, mint olvasásnépszerűsítő.

Elindult saját podcastműsora is Lapozz a 99-re! címmel, de ezt februárban átadta Vecsei H. Miklósnak. Ha épp nincs lezárás, a híradózás mellett Szabados sok időt tölt Libertine nevű könyvesboltjában és tovább menedzseli saját kiadóját is. 

Szabados Ági is ott lesz a Forbes Women’s Summit-on! 

Oszd meg!