Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Elon Musk // Wikimedia Commons

Újabb Musk-őrület – itt a Tesla-sör

Giga Beer néven szállna be Elon Musk a sörgyártásba – a Cybertruck-inspirálta üveggel a Tesla-fanatikusokat célozza. Már le is védték a márkanevet, írja a Business Insider.

A 250 dolláros (kb. 78 ezer forintos), villám alakú üvegben kapható tequila után ismét megmártózna az alkoholok világában Elon Musk. Nem csoda, az előző szeszt óriási hírverés mellett órák alatt elkapkodták rajongói.

A Giga Beert és a német megfelelőjét, a Giga Biert is levédető Tesla-technokirály a berlini szupergyár egyik eseményén jelentette be a terveit, és meg is mutatta a palackot, ami a Cybertruck dizájnját idézi fel.

Várhatóan nagy sikere lehet a Giga Beernek, akár az üres üvegeket is felpakolhatják az Ebay-re, ha limitált kiadásról van szó. Fotó: Elon Musk News, Twitter

A tequila alapján nagy siker lehet a Giga Beer is: előbbi limitált kiadásban érkezett,

a készletek kiürülése után még az üres üvegeket is több ezer dollárért árulták a rajongóknak.

Így nézett ki a Tesla-tequila. Menő, de az üres üveg megérné a több ezer dollárt? A rajongóknak biztosan. Fotó: Tesla

Azért nem ez lesz az ismét rekordprofitot bejelentő Tesla fő terméke, csak egyfajta viccként dobják piacra, hogy hírverést keltsenek Musknak és a gyártónak is.

A sör részleteit – ízét, árazását – még nem ismerni.

Megdöntötte rekordját a Tesla, nagyon mennek az autóik

Oszd meg!