Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Markus Villig, a Taxify 24 éves alapítója. Fotó: Taxify

Taxify: a milliárd dolláros startup 24 éves alapítója Budapestre jön egy kötetlen beszélgetésre

Exkluzív eseményre várják az alapítókat Budapesten, ahol kötetlenül lehet majd beszélni a legfiatalabb unikornis-tulajdonossal, a Taxify társalapítójával. 

A startup alapítókat tömörítő észt Lift99 szervezésében Budapestre érkezik június 21-én Markus Villig, a Taxify társalapítója. Az észt üzletember 19 évesen gondolta úgy, hogy ideje elindítani az Uber konkurenciáját. Markus a maga 24 évével a legfiatalabb alapító, aki elmondhatja magáról, hogy cége értékelésben már az unikornis klubba tartozik (vagyis a legutóbbi tőkebevonás után a Taxify értékelése elérte az 1 milliárd dollárt).

A Founders to Founders (F2F) eseménysorozat budapesti állomása igazán exkluzív lesz, hiszen magyar startupperek egy csoportja kötetlenül beszélgethet majd a Taxify alapítójával, az esemény nem sajtónyilvános, teljesen zártkörű. Jó hír, hogy ingyenes, a férőhelyek miatt a részvétel regisztrációhoz kötött. Az eseményről további információ ITT található. Jelentkezni pedig ITT lehet.


Ajánlatunk a címlapról hasonló témában

Bíró Tamás: Ha most megkeresne a Paypal, nem biztos, hogy eladnánk a céget


Borítókép: Markus Villig, a Taxify 24 éves alapítója. Fotó: Taxify

Oszd meg!