Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Tartsd életben a kedvenc edzőtermed, uszodád – adománygyűjtést indít az AYCM

Az edzőtermek, uszodák, fürdők és egyéb sportlétesítmények is bezárásra kényszerültek a koronavírus-járvány miatt – annak érdekében, hogy a több ezer ember számára munkahelyet biztosító sportközpontok átvészeljék ezt az időszakot, az All You Can Move (AYCM) segítő akciót indít. Országszerte 139 településen 900 sportlétesítménynek segíthetnek.

„Az AYCM úgy véli, hogy gyors választ kell adni a kialakult helyzetre, hiszen a hosszútávú fennmaradás záloga az egymással való együttműködésben és a segítségnyújtásban rejlik. Ennek megfelelően az 50 ezres Klubtagi bázisuk számára kialakított Charity Programmal támogatni szeretnénk az AYCM-al szerződésben álló elfogadóhelyeket. Az adományozó programunk keretében a Klubtagok rendelkezhetnek havi befizetéseikről, amely összeget az AYCM nem saját bevételeként könyvel el, hanem átutalja az első negyedév látogatásainak arányában a partner létesítményeknek, enyhítve ezzel ezeknek a sportközpontoknak a bevételkiesését” – írja közleményében a cég.

A márkanév mögött álló Klub Rekreáció 2000 óta köt szerződéseket munkáltatókkal, akik így beépíthetik juttatásukba dolgozóik sporthoz való hozzáférését. Jelenleg több mint 1200 közép- és nagyvállalattal dolgoznak együtt. Dr. Mihalik Zsuzsa alapító és ügyvezető tavaly elnyerte az EY Év Üzletembere díj Életminőség Fejlesztése Különdíját.

Arról, hogy a járványhoz kapcsolódó intézkedések által leginkább sújtott szektorok, köztük a sport szolgáltatások járulékkedvezményeket kapnak június 30-ig, Orbán Viktor szerdán nyilatkozott. A részletekről csütörtökön itt írtunk.

(Nyitókép: Risen Wang / Unsplash)


A páternoszter manapság egyre ritkább, szinte eltűnni látszik. Ebben is hasonlít egyébként a házasságra.