Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Na, de miért pózol félmeztelenül Shane Tusup a Forbesban?

Forradalom! – áll nagy betűkkel a márciusi Forbes címlapján. Meg egy amerikai srác, aki nem érti, miért amerikaizza a magyar sajtó. Shane Tusup felforgatta az úszósportot, nemcsak itthon, Hosszú Katinkával új módszert vezettek be az úszás világelitjében is.

Érdekel az egész interjú? Vedd meg a lapot, nemrég jelent meg!

cover

GONDOLATOK SHANE-TŐL 

A magyarságáról: 

“Ez az ország az otthonom. Itt élek, itt csinálunk üzletet, itt próbálunk meg hatást gyakorolni a társadalomra, megtenni mindent, amit meg tudunk.”

“Forbes: Ha már seggfejeznek, hívjanak inkább magyar seggfejnek?
Shane Tusup: Mindjárt jobban hangzik!”

A magyar úszósport kilátásairól és a szövetséggel folytatott vitákról:

“Ha a profit megfelelő, nem lehet a költségeket csökkenteni a jobb eredményért. Ez rövid távon is veszélyes.”

“Mint az üzletben, nem a költségeket kell csökkenteni, hanem a termékre odafigyelni. Ezt nem kapták meg a magyar úszók, és ennek meg fogjuk inni a levét, látjuk majd 2020-ban, és biztos 24-ben is, amíg a mostani tehetségek fel nem nőnek.”

sport_nyito_

“(…) A TF edzőképzése sem megfelelő. Nem tanítják, hogyan fejlesztheti az edző a saját képességeit, gondolkodásmódját.”


A Forbes márciusi címlapinterjújában Shane beszél még a 40 fősre duzzadt cégükről, elmondja a véleményét egy budapesti olimpiáról is (az interjút még azelőtt vettük fel, hogy a főváros és a kormány végül lefújta a jelentkezést), és rákérdeztünk arra is, amiről keveset beszéltek, milyen orvosi csapat segíti például a munkájukat.

shane

Ezenkívül volt egy fotózás is, ahol Shane levette a pólóját – na, nem öncélú magamutogatás végett. Részletesen elmondta, melyik tetoválása pontosan mit jelent és miért varratta magára. Kicsit az az érzésünk, mintha ez is az üzleti terv része lenne.

 

Oszd meg!

"Minden embernek joga van életében egy nagy őrültséghez."