Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Ronaldinho teqball-kihívást posztol, miközben Gattyán és a játék ötletgazdái a Fehér Házból integetnek

A brazil világbajnok és aranylabdás Ronaldinho Instagram-oldalán teqball-challenget hirdetett. Mindeközben a játék kitalálói és a befektető Gattyán György a Fehér Házból szelfiznek.

Ronaldinho évek óta játssza és reklámozza a futball és az asztalitenisz elemeit vegyítő, magyar találmányon alapuló teqballt. A brazil focista most felhívást tett közzé: bárki jelentkezhet, hogy kiálljon ellene.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TEQBALL (@teqball) által megosztott bejegyzés,

A Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) idei rendezvényei között tervben van egy budapesti verseny is, így várhatóan ebben az évben Magyarországra is ismét ellátogat majd a világsztár, írja közleményében a játékot gyártó cég.

A teqball ötletgazdája Borsányi Gábor volt, a műszaki ötletgazda Huszár Viktor, a milliárdos Gattyán György, a Docler Holding tulajdonosa pedig befektetőként felkarolta az ötletet. Borsányi, Huszár és Gattyán Ronaldinhoval egy időben Washingtonból, a Fehér Házból posztoltak közös képet. Hogy pontosan mi járatban voltak ott, az mostanáig nem derült ki, a kép alá összesen annyit írtak: Rally.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) által megosztott bejegyzés,

A teqballt gyártó és forgalmazó cégnek Gattyán György alapító-társtulajdonosa, de ő maga is szívesen játssza a labdajátékot. A Forbes 2017 decemberi számában megjelent interjúban azt mondta róla: „Lesz benne üzlet is, de most szívügy. Nem gondoltuk, hogy egy ennyire egyszerű dologgal ennyi embert meg lehet fogni…” Arra a kérdésre, hogy mikor dől el, hogy lesz-e ebből pénz, azt felelte: „Már eldőlt. Ezt nem lehet elrontani.”

Oszd meg!