Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Forrás: Michelle Obama / Facebook

Rekordokat döntöget Michelle Obama új könyve

Egy hete jelent meg Michelle Obama új könyve, de máris tele van vele a világsajtó. A könyvet sokan várták, már most számos rekordot megdöntött.

Az idei év legnagyobb első napos fogyását produkálta Michelle Obama új könyve, írja a Forbes.com. A Becoming című életrajz november 13-án, kedden jelent meg,

már első nap 725 ezer példány kelt el belőle az Egyesült Államokban és Kanadában.

A Becoming nem csak debütálása napján fogyott jól, a Barnes & Noble online könyvesbolt hétfői bejelentése szerint a könyv az első egy hét eladásai alapján is megdöntött minden 2018-as rekordot, sőt az elmúlt három év (első héten) legjobban fogyó felnőtt könyve lett. A könyváruház pontos számokat nem közölt, de azt sajtóközleményében elárulta, hogy Obama könyve megelőzte Bob Woodward Fear: Trump in the White House című könyvét, ami 1,1 milliós eladással büszkélkedhetett első hetén.

A Becomingot első körben 1,8 millió kemény borítású példányban nyomtatták ki, de a kiadó, a Penguin Random House már most további 800 ezer darabot rendelt a nyomdától. Az audióváltozat (amit maga Michelle Obama olvas fel) digitális és fizikai formában is megvehető. A könyv világszerte 31-féle nyelven jelenik majd meg, az angol mellett egyelőre a spanyol verzió elérhető.

Borítókép: Michelle Obama / Facebook

Oszd meg!