Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Podcastokat és videókat is gyárt mostantól a Brain Bar

A jövőfesztivál mellett március 25-től egész évben jelentkezik friss tartalmakkal a Brain Bar.

A Brain Bar eddig évente egyszer, a többnapos jövőfesztivállal jelentkezett, amelyre olyan nemzetközileg is ismert előadókat sikerült elhívni az évek során, mint Jordan Peterson klinikai pszichológus, Ethan Siegel asztrofizikus vagy Chris Hadfield űrhajós.

Csütörtöktől az éves rendezvény mellett folyamatosan jelentkezik a Brain Bar digitális tartalmakkal is.

“A Brain Bar jövőfesztiválja évek óta a világ legizgalmasabb koponyáit hozza el Budapestre. Eddig csak ők voltak reflektorfényben, de a háttérben dolgozó csapatunkat is kivételesen okos és eredeti személyiségek alkotják. Arra gondoltunk, miért ne szólhatna róluk is a Brain Bar? Természetesen nem állunk meg itt, valódi közösséget szeretnénk létrehozni a tudás és ismeretterjesztés mellett elkötelezett hazai tartalomkészítőkkel együtt” – írja Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója a Forbes.hu-nak eljuttatott közleményében.

Fotó: Brain Bar

A Brain Bar két podcast- és egy videócsatornát indít. A Könyvpárbaj című podcast első epizódja már elérhető a honlapjukon, illetve a nagyobb podcastfelületeken. Ebben a két műsorvezető kicseréli könyvtárának egy-egy darabját, majd megbeszélik az olvasmányélményüket.

Mi a kérdés? címmel március 31-én indul a másik podcastműsor, ez az ígéret szerint „bevallottan hasznos, a mindennapokban alkalmazható szellemi és gyakorlati tanulságokat kíván elhozni a hallgatóknak és ebben a meghívott vendégek is a műsorvezető segítségére lesznek.”

Később videós tartalommal is jelentkezik a Brain Bar. Az Újratervezés című videószériával a „tájékozott, nyitott és talpraesett fiataloknak” fog szólni. Ebben munkaerőpiaci kihívásokkal fognak foglalkozni.

Borítókép: Brain Bar

Oszd meg!