Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Nevet vált a népszerű magyar hitel-összehasonlító oldal

Money.hu lesz a BankRáció.hu-ból, az ingatlan.com hitelösszehasonlító üzletágából. A szolgáltatások körét is bővítik.

Mostantól money.hu néven működik a BankRáció.hu hitelkalkulátor és -összehasonlító oldal, derül ki a cég Forbes-nak eljuttatott közleményéből.

„A névváltásra azért volt szükség, mert a money.hu a korábbinál szélesebb szolgáltatási palettával folytatja a működését” – indokolta a döntést Radimeczky Géza, az ingatlan.com pénzpiaci üzletágának vezetője.

A BankRáció.hu – pontosabban most már money.hu – az ingatlanhirdetési piacon vezető szerepet betöltő ingatlan.com csoporthoz tartozik. Az ingatlan.com cégportjéját a 2018. júniusi Forbesban írtuk meg, benne Mészáros Dávid alapító történetével.

Az ingatlan.com csendes zsenije

A money.hu rövid távú célja, hogy a legkedvezőbb, legkockázatmentesebb konstrukciókat biztosítsa a kölcsönt igénylőknek, valamint hogy segítsen a változó kamatozású kölcsönöket törlesztő adósoknak a kevésbé rizikós konstrukciókra történő váltásban, és így hozzájáruljon ahhoz, hogy a magyar piacon a rizikómentesebb hitelek kerüljenek többségbe. Hosszabb távon pedig a cél, hogy a több mint 30 bankkal és pénzügyi szolgáltatóval együttműködő money.hu akár teljesen online folyamatokon nyújtson segítséget a legmegfelelőbb hitel vagy pénzügyi megoldás kiválasztásában és végigvitelében.

Az új nevet kedd reggel 9 órától élesítik a közlemény szerint. A hír élesítése előtt (9 óra 25 perckor) megpróbáltuk elérni az új honlapot, de szerverhibát jelzett ki, így előfordulhat némi csúszás a rajtban.

 

Oszd meg!