Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Nem hagyjuk magunkat! Már online is elérhető az áprilisi Forbes magazin

Aki teheti, otthon marad, hogy vigyázzon magára és másokra. Mi is ezt tesszük, de közben gyorsan váltunk is, és a te nappalidból, hálódból, konyhádból (igen a vécédből is) elérhetővé tettük a friss Forbes magazint. A nyomtatott kiadás mellé (most is megvehető benzinkutakon, élelmiszerboltokban) megérkezett az online változat! 

A 2020. áprilisi Forbes címlapja. Hogyan indítsuk újra a gazdaságot, hogyan építsük újra a bizalmat?

Olvasd el a friss, újraindítós Forbes magazin minden cikkét a mobilodon, tableteden, laptopodon.

Olvasd, ahol akarod, csak ne hagyd magad! Mi sem tesszük.

Ha felhők gyűlnek, ha válság jön, ha a generációnk sosem látott kihívással szembesül, akkor sem. Előre tekintünk és az újraindítás lehetőségeit keressük. 

Ezért is döntöttünk úgy, hogy az olvasók számára lehető legegyszerűbb módon a forbes.hu-n is elérhetővé tesszük a Forbes magazin friss számát. (Az eddig is letölthető Forbes Magyarország applikáció sem tűnik el, ott is megtalálod a friss számot.) Nem készültünk erre, így az új magazin oldal pár nap alatt készült, de a képek és a tartalom ugyanaz a Forbes, amit az utcán is árulunk. 

Az áprilisi szám már online is elérhető.

Kattints és vedd meg a friss Forbes-ot: tudd meg, mit mond a válságról és az újraindításról Zsiday Viktor, aki szinte egyedüliként látta meg előre időben az elmúlt hetek gazdasági összeomlását. Többek között Orvos-Tóth Noémivel és Pál Feri atyával járjuk körbe, hogyan épülhet újra a bizalom. Az ország legnagyobb szerződéses gyártójának, társvezetője- és tulajdonosa, Lakatos Péter Videoton-vezér és a nemzetközi szinten elismert klímakutató, Ürge-Vorsatz Diána is arra keresi a választ, merre van most az előre, hogyan lépünk tovább.

Sőt, olvashatsz szinte koronamentes cikkeket is, amiket külön jelöltünk a magazinban. 

Oszd meg!