Az év legcukibb Forbes magazinja

Az év legcukibb Forbes magazinja jelent meg decemberben, a címlaptól már önmagában elolvadok: Halász Judit és Bálint György közös képen. De a tartalomjegyzékben lévő felvétel az igazi kedvesség. A fotózáson […]

Bővebben

Most került fel a 30/30-as Forbes-listára, és el is mondta élete legfontosabb beszédét

Somogyi Tibor sikeres és mindig vidám üzletember, mindössze 26 éves, de már több saját projekt is fűződik a nevéhez. A legismertebb – a cégtársával, Mosóczi Andrással indított – EasyMaths, ahol videós felkészítőanyagokat készítenek felsőoktatási hallgatóknak vizsgákra. Idén felkerült a magyar Forbes 30/30-as listájára, ahol 30 tehetséges magyar fiatalt szedtünk össze, akik 30 alattiak.

cover_01

A Forbesnak ez alkalomból adott rövid interjújában többször is megemlítette édesapját, aki szintén vállalkozó volt. Tibi azonban nem egy céget akar felépíteni, “nem tud megmaradni a fenekén”, megy tovább, többször is felemlegette, ő már egy másik vállalkozógeneráció tagja (gondolkodásban és habitusban is).

Élete egyik legmeghatározóbb fordulatáról azonban most először beszélt, ráadásul nagy közönség előtt.

A TEDx debreceni eseményén tartott előadást, ahol először beszélt arról, hogy hatott rá egy családi tragédia, ami az előzmények után pláne mindenkit váratlanul ért. Tibi azonban már egy másik kor szülötte, úgyhogy úgy döntött, kiáll mindenki elé, és megdöbbentő őszinteséggel mondja el, mit tanult az elmúlt évekből.

 


nem-gyerekjatek

 

"A mai nap csak egy az elkövetkező számtalan nap közül. De hogy mi történik a jövő számtalan napjain, az talán épp a mai naptól függ."