FördősZé@Forbes

  Fördős Zé apukája az első sorban ült le az áprilisi Kilövésen, ahol bemutattuk a lapot. A család büszke Zére és a közös cégre, ő maga is azok közé a […]

Bővebben

Most került fel a 30/30-as Forbes-listára, és el is mondta élete legfontosabb beszédét

Somogyi Tibor sikeres és mindig vidám üzletember, mindössze 26 éves, de már több saját projekt is fűződik a nevéhez. A legismertebb – a cégtársával, Mosóczi Andrással indított – EasyMaths, ahol videós felkészítőanyagokat készítenek felsőoktatási hallgatóknak vizsgákra. Idén felkerült a magyar Forbes 30/30-as listájára, ahol 30 tehetséges magyar fiatalt szedtünk össze, akik 30 alattiak.

cover_01

A Forbesnak ez alkalomból adott rövid interjújában többször is megemlítette édesapját, aki szintén vállalkozó volt. Tibi azonban nem egy céget akar felépíteni, “nem tud megmaradni a fenekén”, megy tovább, többször is felemlegette, ő már egy másik vállalkozógeneráció tagja (gondolkodásban és habitusban is).

Élete egyik legmeghatározóbb fordulatáról azonban most először beszélt, ráadásul nagy közönség előtt.

A TEDx debreceni eseményén tartott előadást, ahol először beszélt arról, hogy hatott rá egy családi tragédia, ami az előzmények után pláne mindenkit váratlanul ért. Tibi azonban már egy másik kor szülötte, úgyhogy úgy döntött, kiáll mindenki elé, és megdöbbentő őszinteséggel mondja el, mit tanult az elmúlt évekből.

 


nem-gyerekjatek

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő