Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Mészáros osztrák szállodái Tiborcz Istvánnál landoltak

A leggazdagabb magyar profiltisztításra hivatkozva adta el két osztrák szállodáját (amelyeket még Leisztinger Tamástól vett), Tiborcz István BDPST Groupja csapott le rájuk. Nemrég Budapesten vett butikhotelt Orbán Viktor kormányfő Marbellára költöző veje. 

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global a héten jelentette be, hogy síparadicsomok helyett inkább a nagy kapacitású, fürdőkapcsolatos hotelekre fókuszálnak, ezért eladták két osztrák szállodájukat. Az Mfor pedig kiszúrta, hogy a vevő a Tiborcz István-féle BDPST Group, amely be is számolt a honlapján az osztrák terjeszkedésről. 

A Relax Hotel pályaszállás, amely 91 szobával 4 csillagos színvonalon várja a vendégeket. Szolgáltatásai között étterem, bár, konferencia különterem, wellness, fitness, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló, kerékpárkölcsönző és tároló, tágas parkoló, ajándékbolt és szabadtéri játszótér is található. A wellness részleg medencével, gyermekmedencével, két, a sípályára néző finn szaunával, gőzfürdővel, infraszaunával és masszázs szolgáltatásokkal rendelkezik. Az Alpenblick Hotel a település egyik első szállodája, 43 tágas családi szobával rendelkezik, amelyek 2019-ben lettek felújítva. A szálloda négycsillagos minőségű szolgáltatásokat nyújt, az étterem és bár mellett kinti és benti medencével (borítóképünkön), szaunavilággal, sószobával, többféle gyermekjátszó szobával, tágas zöld kerttel, játszótérrel és saját parkolóval rendelkezik.

A hotelek jelenleg zárva vannak, a nyitásukra készül a BDPST Hotel Management. A BDPST Group nemrég Budapesten vett butikhotelt, előtte pedig Spanyolországban terjeszkedett, Murcia tartományban. A tulajdonos Tiborcz István, Orbán Viktor kormányfő veje, nemrég költözött Marbellára, de mint később jelezte, tervezik, hogy hazatérnek idővel Magyarországra. 

Oszd meg!