Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Magyarországon a fidget spinner lenyomta az iPhone 8-at

Kijött az idei Google-keresések összefoglaló jelentése. A Black Friday érdekelte leginkább az embereket.

Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás is előkelő helyen végzett. Az idén tizenhetedik alkalommal publikált lista az év legnépszerűbb kereséseit sorakoztatja fel, több mint 70 ország többszáz toplistáját ismertetve, többféle tematika szerint.

A Google minden év végén nyilvánosságra hozza, melyek voltak a keresőjébe világszerte leggyakrabban beírt szavak, melyeket az idei évben is tematikus listán tett közzé a magyarokat legjobban foglalkoztató sport és kulturális eseményekről, továbbá a legnagyobb keresési számot elérő receptekről, mozifilmekről és tévéműsorokról. A keresőmotor kifejlesztője saját módszertan alapján szűri ki a felkapott kereséseket, összehasonlítva a tavalyi évvel így megjelenítve azt, ami a kor emberét kiemelten és huzamosabb ideig érdekelte. A keresési toplisták elkészítéséhez anonim, statisztikailag összesített keresési információkat használ. 

Az abszolút toplista: 2017-ben felkapott keresések Magyarországon:

1 Black Friday
2 Eurovision
3 FINA
4 Szmogriadó
5 Fidget spinner
6 X-Faktor
7 Óraátállítás
8 iPhone 8
9 Stats Royale
10 Chester Bennington

Viszlát, 2017! Az összes toplista, tematikusan, ide kattintva érhető el. 

 

Tartsd meg a boltodat és a boltod meg fog tartani téged.