Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Airbus A320-as gép az Easyjet fapados légitársaság flottájából. Fotó: Easyjet.com

Leáll az Easyjet

A fapados légitársaság a légijármű-személyzet átlagbérének 80 százalékát továbbra is fizeti, állítják, a társaság gazdaságilag stabil.

Az Easyjet az elmúlt napokban 45 000 utasát vitte haza 650 „mentő” járatán, ezt a tevékenységét a kormányzati szervekkel együttműködve folytatja a légitársaság, de kereskedelmi járatait a nemzetközi lezárások és utazási korlátozások miatt szünetelteti.

A mostani helyzetben nem lehet egyértelműen meghatározni a kereskedelmi járatok újraindításának dátumát, az Easyjet folyamatosan értékeli a helyzetet a szabályozások és a kereslet alapján – írta a légitársaság a Forbes.hu szerkesztőségének küldött közleményében.

Az Easyjet mérlege stabil, 2022-ig nincs esedékes adósságrefinanszírozás kilátásban.

A légitársaság egy most született megállapodás szerint 2020. április 1-jétől két hónapig a légijármű-személyzet átlagbérének 80%-át fizeti ki.

Borítókép: Airbus A320-as gép az Easyjet fapados légitársaság flottájából. Fotó: Easyjet.com

Képtelen vagyok bárkinek bármit megtanítani. Csupán elgondolkodtatni tudom az embereket.

Szókratész, ókori görög filozófus