Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Az amerikai Forbes médialistáján is van magyar lány

A PublishDrive társalapítója, a 29 éves Jentetics Kinga is felkerült a Forbes 30 alatti, sikeres fiatalok európai listájára, média kategóriában – ezzel már ketten vannak a listán magyarok. Vállalkozása tavaly 200 ezer e-könyvet értékesített, többek között az Amazon, az Apple és a Google felületein. 

A PublishDrive segít az íróknak e-könyveket publikálni: a rendszerbe feltöltött könyvek 400 helyen jelennek meg, 240 ezer digitális könyvtárban elérhetőek. “Az Apple kiemelt partnerei vagyunk globálisan, ez egy elég komoly 1,5 éves procedúra volt, mire megkaptuk” – mondta a Forbes.hu-nak Kinga.

A program segít a honoráriumok begyűjtésében és adott esetben (például Kínában) az eladások intelligens elemzését is elvégzik. A cég weboldala szerint az írók 50-60 százalékos részesedést kapnak az eladások után. A 29 éves Jentetics Kinga a sikeres 30 alatti fiatalok csoportjának médialistáján szerepel. Gratulálunk!

 

320x486

Jentetics Kinga – Fotó: Forbes USA

Hétfőn szintén hírt adtunk egy másik magyar fiatalról, az ÁERON ügyvezető igazgatója, a 26 éves Lászlóffy Vivien a kereskedelem és elektronikus kereskedelem listára került fel.

Oszd meg!