Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Fotó: Logmein

Ingyenessé teszi a Logmein távmunka-szoftvereit, hogy segítse a koronavírus elleni harcot

Egészségügyi és oktatási intézmények, kormányzati és önkormányzati szervek, nonprofit szervezetek, valamint korábbi ügyfelei számára ingyenesen elérhetővé tette otthoni munkavégzést segítő szoftvereit a Logmein.

A cég ezzel szeretné támogatni a frontvonalban működő intézményeket a koronavírus elleni küzdelemben. A termékek megoldást nyújtanak a virtuális megbeszélések és videókonferenciák megszervezésére, internetes képzések és virtuális rendezvények lebonyolítására, a távoli IT support és távoli elérés biztosítására, hogy az esetleges korlátozások idején is zavartalanul működhessenek az érintett szervezetek.

A cég közleményében azt írja, hogy megalapításuk óta azon dolgoznak, hogy eszközeikkel elősegítsék az emberek helytől független munkavégzését.

Látják, ahogy a koronavírus terjedése miatt kialakuló helyzet rendkívüli terheket ró a kormányzati vagy önkormányzati szervek, egészségügyi és oktatási intézmények, és a nonprofit szervezetek működésére is.

A Logmein már végigkövette, hogyan zajlottak le ezek a folyamatok Ázsiában, ahol néhány termékük kihasználtsága majdnem megkétszereződött az elmúlt hetekben. A napokban pedig kiugró kihasználtságot láttak a világ más régióiban is, ahogyan a koronavírussal kapcsolatos tudatosság és veszély egyre növekedett.

Ezért a frontvonalban dolgozóknak a Rendkívüli Távmunka Támogatás (Emergency Remote Work Kit) keretében azonnali hatállyal három hónapos ingyenes hozzáférést biztosítanak bizonyos Logmein-termékekhez, amelyek megoldást biztosítanak a virtuális megbeszélések és videókonferenciák megszervezésére, internetes képzések és virtuális rendezvények lebonyolítására, a távoli IT support és távoli elérés biztosítására.

Az érintett intézmények mellett kiterjesztik ingyenes szolgáltatásukat minden jelenlegi Logmein-ügyfélnek is,

ezenkívül segítséget nyújtanak az eszközök telepítésében és a távmunkában járatlan alkalmazottak képzésében is.

Borítókép: Logmein

 

"Az első marketingesünktől azt kértem, hogy küldjön nekem egy titkosított levelet. Két nap alatt sem sikerült neki."