Üzlet

Helyreigazítás

Forbes
2021. december 22. 2 perc olvasás

2021. december 20-án megjelent cikkünk kapcsán a Meyer&Levinson helyreigazítási kérelmet juttatott el szerkesztőségünkhöz. Ennek eleget téve az alábbiakat közöljük.

 A cikkben valótlanul állítottuk, hogy Rassányi Márton a Cytrox Holdings Zrt. vezető tisztségviselője. Ezzel szemben az igazság az, hogy igazgatósági tagi megbízatása határozott időtartamra, 2021. április 14-e és július 14-e közötti időszakra szólt, a társasággal ma már semmilyen jogviszonyban nem áll. A vezető tisztségviselői kinevezésére egy három hónapos interim időszakra került sor, amely alatt reorganizációs szerepeket töltött be, annak érdekében, hogy a cég tevékenységét jogszerűen el tudja látni Magyarország területén, továbbá a koronavírus-járvány miatti utazási korlátozások és nehézségek idején segítséget nyújtson részére a mindennapi operatív tevékenység ellátásához.

Valótlanul állítottuk, hogy Rassányi Márton számos társaságban tulajdonosi szerepet is betölt, melyek nagy részének szintén a cikkben említett Deák Ferenc téri cím ad otthont. Valójában kapcsolati hálója alapján 9 darab céget kell érteni, ezek mindegyike a Meyer&Levinson ügyfele, de Rassányi egyikben sem tulajdonos sem közvetve, sem közvetlenül.

A Meyer&Levinson és Rassányi Márton is elhatárolódik a cikkben tett kijelentésektől, állításuk szerint a Társaság egyetlen és létező valós kapcsolata a Cytrox Holdings Zrt.-vel könyvelési és egyéb jogszerű szolgáltatások nyújtása, a cikk fő elemét képező (kém)szoftverrel való kereskedéshez még ha ez utóbbi amúgy valósnak is bizonyulna semmilyen kapcsolata nincsen.

A tévedésekért elnézést kérünk.