Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Gerendai Károly beszállt a Bridge Budapestbe

Eredendően az informatikai szektorból érkeztek a Bridge Budapest Egyesület alapítói, Anka Márton, Árvai Péter, Halácsy Péter, Stephen J. Luczo, Fehér Gyula és Somlai-Fischer Ádám.  Azzal a céllal hozták létre a nonprofit szervezetet, hogy részt vállaljanak a tehetséggondozásban, a legjobb vállalati kultúrák terjesztésében, valamint a magyarok kezdeményezőkészségének ösztönzésében, és nemzetközi sikerek elérésében – írják közleményükben.
Most még hat vállalkozó csatlakozott az egyesülethez teljesen eltérő szakmai területről. A közlemény szerint “a Bridge Fund tagjai olyan, Magyarországhoz kötődő sikertörténetek létrehozói, akik büszkék arra, amit elértek és hisznek abban, hogy a történeteik megosztása további inspirációt jelent az országnak”. Bridge Fund taggá  kizárólag meghívással lehet válni.
A friss tagok:
  • Blaskó Nikolett, az ACG Reklámügynökség alapítója és ügyvezető igazgatója;
  • Scheidler Balázs, a Balabit technológiai ügyvezetője;
  • Györkő Zoltán, a Balabit társalapítója, ügyvezetője;
  • Rajnai Richárd a Kötéltechnika Kft. ügyvezetője;
  • Pozsonyi Gábor, a Magnet Bank vezérigazgató-helyettese.
  • Hampuk Richárd, a Person Group ügyvezetője
  • Gerendai Károly, a Sziget alapítója.
Ők a szervezeti és operatív közreműködés mellett anyagilag is biztosítják a Bridge Budapest sikerét az egy évre szóló 9000 dolláros hozzájárulással.

Aki valamit kreál, felépít, teremt, azért tudja megtenni, mert nem szégyelli magát. Aki szégyelli magát, nem mer teremteni. Hát akkor mit tehet? Rombol. Szerintem a rombolás a szégyenből ered.