Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Felfüggesztette az egyik fő szolgáltatását a magyar Uber

A magyar Uber-klónnál egyelőre azt sem tudják, melyik hatóságtól kaptak ellenőrzést, de egyelőre felfüggesztették legnépszerűbb szolgáltatásukat. 

A Car4You az Uber kivonulásával hagyott rést próbálta betölteni. A vállalkozás Facebook-oldalán jelenleg ez az üzenet fogadja a látogatókat:

15027982_1729732257347536_7621002930990268551_n
A Car4You ötlete az volt, hogy nem taxiszolgáltatást biztosít, hanem lehetőséget arra, hogy egyszerre rendeljen valaki autót és hozzá sofőrt, a felhasználónak lényegében mindegy, hogy a blokkon egy szolgáltatás, vagy kettő áll. Dr. Tatár Jeromos, a cég jogásza a Forbesnak elmondta, hogy számos NAV- ellenőrzésük volt megállapítások nélkül, folyamatban van NKH-s vizsgálat is, amelyről még hivatalos megkeresést nem kaptak, ezért még elő sem tudták adni a saját álláspontjukat.

“A hétvégén, minden előzmény nélkül kaptunk egy ellenőrzést (még nem tudom, hogy pontosan melyik hatóságtól) amely ellenőrzés miatt, óvatosságból szünetel a kettős szolgáltatás.” – írta a vállalat jogásza.

Oszd meg!