Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Exkluzív: Borbás Marcsi leáll a Gasztroangyallal, férjével közös cégében saját online portált alapítanak

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal. Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva egy év türelmet kért a köztévétől. Másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve addig is műsoron marad. Az ismert tévés a férjével közös cégében új online portált indít, az Egy.hu-n pedig Marcsi is saját műsorral jelentkezik majd. A műsorvezető portréját és a Stratcomm Kft. történetét a november 27-én megjelenő, decemberi Forbes magazinban írtuk meg.

Borbás Marcsival találkozni nem csak azért izgalmas élmény, mert az őszinte stílusáról ismert tévés olyan közvetlenül viszonyul az emberhez, ahogy a gyakorlott interjúalanyoknak sem sokszor sikerül.

Hanem mert körülötte tényleg mindig nagy a pörgés. Mikor először találkozunk, nagyban folyik a sminkelés, mert bár van egy kis időnk beszélgetni, a stáb még aznap délelőtt útra kel, hogy leforgassa az Egy.hu egyik új műsorának néhány részét.

A Forbes magazin decemberi száma november 27-én jelenik meg

Az Egy.hu egy online portál lesz, cikkekkel, videókkal – hátterében Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni. A váltástól független fejlemény, hogy Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését.

A népszerű gasztroműsor így lekerül a Dunáról, és legalább egy évig nem is tér vissza.

Nem ez az első eset, hogy Borbás Marcsi maga mögött hagy egy népszerű produkciót. Karrierjéről, életútjáról a decemberi Forbes magazinban közlünk exkluzív portrét, amelyből többek közt az is kiderül, mi a Stratcomm legdinamikusabban fejlődő üzletága, kikkel erősít az Egy.hu és miért nem jó az, ha pesszimistán állunk az élethez.

Helyreigazíts: az online ajánló cikk első változatában tévesen összemostuk az Egy.hu indulását a Gasztroangyal minimum egy éves leállásával, pedig a Gasztroangyal az Egy.hu indulásától függetlenül kerül le jövőre a műsorról. A döntés oka, hogy Borbás Marcsi belefáradt a sok utazásba, erről a nyomtatott portréban is szó esik. A kellemetlenségért elnézést kérünk az érintettektől.

Borbás Marcsi története a november 27-én megjelenő decemberi Forbes magazinban olvasható.

Fotó: Orbital Strangers

Oszd meg!