Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Európa legjobb munkaadói között egy magyar

Európa 10 legjobb vállalkozása közé került a magyar EPAM Systems a European Business Awards „Az Év Munkaadója” díjának idei rangsorában.

A European Business Awards (EBA) szakmai zsűrije „Az Év Munkaadója” díjra pályázó európai cégek közül a tíz legjobb közé választotta az EPAM Systems magyar irodáját, amely a globális infotech cég európai központjaként működik. Az EBA topmezőnyébe bekerült 110 topcég teljesítményét Ruban D’Honor elismeréssel honorálta a nemzetközi szakmai zsűri. E körből kerülhet majd ki Európa legjobb vállalkozása.

Az idei verseny első fordulójában 12 magyar vállalkozás került be a legjobbak közé, elnyerve a Nemzeti Bajnok-címet. Közülük heten vállalták a megmérettetést a következő fordulóban is, és most az EPAM Systems előtt a lehetőség, hogy Európa legjobbjaként „Az Év Munkaadója” díjat megszerezze. Érdemes tanulmányozni, hogy a munkaerő-piaci kihívások közepette a társaság milyen megoldásokat alkalmazott sikeresen, milyen eszközöket talált a tehetséges munkatársak vonzására és megtartására.

A magyar Nemzeti Bajnokok közé választott cégek egy-egy rövid videóban közzétett bemutatkozására március elejéig a nagyközönség is szavazhat.

Az EBA-díjakért folyó verseny következő díjazottjait a nagyközönség választja majd ki szavazataival, a leadott voksok alapján dől el, kit tart a publikum egy-egy ország legjobb vállalkozásának. Végső állomásként pedig 2017 májusában a szakmai zsűri nevezi majd meg minden kategóriában a győztes társaságot.

Oszd meg!