Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Három új Marketplace-programmal pörgetné tovább az online kereskedelmet az Emag

Az új programok közül az első a határon túli értékesítésben segíti a hazai kereskedőket, egy másik révén professzionális logisztikai szolgáltatásokat vehetnek igénybe, a harmadik az eladások növelését célzó promóciók lebonyolítását teszi lehetővé. 

A járvány felpörgette az online piactér forgalmát, az új programokkal ezt a lendületet tervezik fenntartani. Az elmúlt egy évben másfél millió új termék került fel a piactér kínálatába, körülbelül ezer új partner csatlakozott, a partner kereskedők 61 százaléka pedig legalább másfélszeresére növelte a forgalmát.

A szeptemberi Forbes címlapján Várkonyi Balázs, az Emag–Extreme Digital magyar tulajdonosa és vezetője

A három új programot Papp Máté, az Emag Marketplace magyarországi igazgatója, a Forbes 30 sikeres magyar 30 alatt összeállításának egyik idei szereplője jelentette be. Ezek az alábbiak:

Fulfilment by Emag

Az integrált logisztikai szolgáltatási program lehetővé teszi a Marketplace partnerek számára az Emag magyarországi raktárainak használatát, tárolási szolgáltatással, termékleltározással, megrendelés-felvétellel, átvétellel, csomagolással, szállítással, visszaszállítással, a vonatkozó ügyfélszolgálati teendőkkel együtt.

Határon túli értékesítést támogató program

A programba regisztráló kereskedők beléphetnek az Emag Marketplace román és bolgár felületére is, és e két piacon is értékesíthetik termékeiket az itthonival azonos jutalékrendszerben.

Emag Ads promóciós program

A program keretében a vállalat lehetőséget biztosít Marketplace partnereinek, hogy termékeikre az Emag weboldalán hirdetési felületeket vásárolva saját promóciókat szervezhessenek.

Az Emag történetéről a Forbes szeptemberi címlapsztorijában olvashatsz. A magazinba itt tudsz belelapozni:

Borítókép: az Erzsébet körúti Emag üzlet // Fotó: Emag

Oszd meg!