Az év legcukibb Forbes magazinja

Az év legcukibb Forbes magazinja jelent meg decemberben, a címlaptól már önmagában elolvadok: Halász Judit és Bálint György közös képen. De a tartalomjegyzékben lévő felvétel az igazi kedvesség. A fotózáson […]

Bővebben

Elon Musk saját mérnökeit küldi a barlangban rekedt gyerekfocisták kimentésére

Elon Musk a Twitterre posztolta ki, hogy a Boring Company mérnökei elindultak Thaiföldre.

Június huszonharmadikán egy tizenéves srácokból álló focicsapat az edzőjükkel együtt egy barlangban rekedt Thaiföldön. A vaksötétben napokat eltöltő, és egy száraz sziklapárkányon menedéket találó csapatot bár sikeresen megtalálták, a felszínre még mindig nem sikerült kihozni őket. A világ feszülten figyel, fogy az idő, a barlangban emelkedik a vízszint, ráadásul  már egy emberélet is odaveszett – a mentésben részt vevő egyik búvárnak elfogyott az oxigénje, miközben kifelé tartott a barlangból.

 

Musknak az elektromos autókat gyártó Tesla és az űrutazás reformján dolgozó SpaceX mellett ott van a hipervasutaknak alagutat fúró Boring Company is, és a Twitteres posztjai szerint a mérnökök az utóbbi két vállalatból már úton vannak, hogy megpróbáljanak a helyi kormánynak segíteni kiszabadítani a csapatot.   Musk szerint érdemes lenne egy felfújható, 1 méter átmérőjű, gumicsőrendszert leengedni a barlangba, mert azon keresztül ki lehetne juttatni őket – de ez csak egy ötlet, ő maga is elismerte, hogy számtalan akadályba ütközhetnek.

 

 

 

Annyi a különbség köztem és a többi jelölt között, hogy őszintébb vagyok és szebbek a nőim.