Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Éles váltás: élelmiszerek után autókkal is foglalkozik a Lidl

Új szereplője van az autólízing-piacnak: a Lidl német honlapján már kocsibérlésre is lehetősége van az áruházlánc országos ügyfeleinek. A kínálat egyelőre nem túl nagy, de legalább színes.

A cégtől kizárólag Fiat 500-asokat lehet bérelni, melyek négy színben állnak a rendelkezésre. A kocsiban van klíma, multifunkciós bőrkormány, Bluetooth- rádió és hátsó parkolóradar is.

A járművek 24, 36 és 48 hónapra lízingelhetők, 10-15 ezer kilométeres éves futásteljesítmény mellett.

A rendelés csak online, digitális formában működik, százszázalékosan papírmentes formában – írja a hvg.

Az első körben Berlinben, Erfurtban és Halléban elérhető autókra opcionális biztosítást, illetve téligumit is lehet kérni. A 69 lóerős benzinmotorral szerelt Fiat 500 48 hónapos futamidő, illetve 10 ezer kilométeres futásteljesítmény esetén már havi 89 euró (28 ezer forint) ellenében használatba vehető.

A berlini Vehiculum startuppal közösen működtetett szolgáltatás keretein belül idén áprilisig első körben ezer autót kívánnak lízingbe bocsátani.

A Lidlnek nem ez az első kapcsolata az autókkal: Németországban az áruház vásárlói kedvezményesen vásárolhatják meg a vállalat alig használt céges autóit.

Oszd meg!