Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Egy magyar startup ingyen weblapot fejleszt a Covid miatt bajba került vállalkozásoknak

Flybuilt nevű hazai startup weboldalt és webshopot tervez húsz olyan vállalkozásnak, aminek újra kellett gondolnia az irányát a járvány miatt, és amelynek valódi segítség, ha valaki bevezeti őket a digitális világba.

A Telekom Magentakraft kezdeményezésében felkarolt Flybuilt azoknak a válalkozásoknak segítene, amelyek kénytelenek újragondolni az üzleti irányukat a vírushelyzet miatt.

A Flybuilt webdesign csapata most húsz olyan vállalkozást keres, amelyeknek kész ötleteik és terveik vannak a digitális újratervezésre, csak épp a tudásuk nincs meg, és új weboldalra, landing page-re vagy egyéb webes felületre van szükségük az induláshoz.

A kiválasztott jelentkezőknek csupán a domain és a tárhely díját kell fizetniük, a tavaly indult Flybuilt ingyen elkészíti számukra a megfelelő online arculatot, weboldalakat, vagy éppen webshopot. A vállalkozásokak Szőllősi Anna és Venyigei Matild grafikus designerek, valamint Mészáros Csaba, Széll Áron és Vedres Tamás projektvezető segít.

Jelentkezni itt lehet.

A kormány épp tegnap jelentette be azt a csomagot, amivel a bajba jutott cégeket karolná fel, egyebek mellett olcsó hitellel és a törlesztési moratórium megnyújtásával.  

Fotó: Unsplash


Oszd meg!