Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Eddig az Easybox automatákat üzemeltették, most belép a teljes magyar piacra a régió legnagyobb csomagszállítója

Az Emag Marketplace kereskedőit eddig is kiszolgálták, most mérettől függetlenül minden céget várnak, teljeskörű szolgáltatással terjeszkedik a magyar piacon a Sameday. 

A Sameday csomagszállító cég – amely itthon a régió legnagyobb csomagkézbesítő hálózatának, az Easybox automatáknak köszönheti ismertségét – bővíti magyarországi tevékenységét: mostantól a magyarországi vállalatoknak is teljeskörű szállítási szolgáltatásokat nyújt országszerte.

Magyarországra érkezik a Sameday, a régió leggyorsabban növekvő csomagszállító cége. A vállalat szeptemberben az egész országra kiterjesztette területi lefedettségét, és megnyitotta itthoni elosztóközpontját is.

A Sameday az elmúlt 14 év tapasztalatai alapján jelentősen fejlesztette a pontos kiszállításra optimalizált működését. A cég az Emag és az Extreme Digital megbízható partnereként Magyarországon csaknem egy éve jelen van, és az Emag Marketplace kereskedőit is több hónapja kiszolgálja.

Még több Easybox automatát helyeznek ki

A Sameday Magyarországon és Romániában összesen több mint 17 000 településre szállít ki csomagokat, utóbbiban több tízezer webshopot kiszolgálva. A vállalat jelenleg 350 Easybox kézbesítő automatát is üzemeltet hazánkban, de tervei között szerepel, hogy jövő tavasz végéig ezt a számot 500-ra növeli.

A cég teljeskörű háztól házig, valamint csomagautomatába történő kézbesítési szolgáltatást nyújt a vállalkozásoknak, függetlenül azok méretétől. A mikro-, közép- és nagyvállalkozások egyaránt könnyen regisztrálhatnak majd a Sameday rendszerébe egy natív digitális platformon keresztül. A regisztrációs folyamat kevesebb mint 5 percet fog igénybe venni, teljesen automatizált és papírmentes lesz.

A futárszolgáltatás ügyfélplatformja lehetővé teszi majd a cégek számára rendeléseik kezelését, valós idejű követését, valamint a beszámolók és egyéb adminisztratív teendők intézését is.

A magyar piaci igények kiszolgálásában a cég mind nemzetközi, mind hazai kapacitásaira támaszkodik. Országos szinten a Sameday Magyarországon egy 4000 négyzetméteres logisztikai központot üzemeltet Vecsés közelében, valamint 19 helyi kirendeltséget működtet.

Oszd meg!