Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

DTK: párszor el kellett buknom

Az ötödik Forbes Flow nagyszínpadán az első szekcióban D. Tóth Kriszta most sem fogta vissza magát. Őszintén beszélt arról is, hogy indított el egy mozgalmat véletlenül, egy átmulatott éjszaka után. 

A Forbes Flow hivatalos megnyitója után a legsikeresebb nőkkel kezdődött a Legek nagyszínpad. Galambos Márton főszerkesztő első beszélgetőpartnere D. Tóth Kriszta (DTK) a nőktől, főleg nőknek szóló Wmn.hu tulajdonos-főszerkesztője volt. DTK szerint főszerkesztőnek jobb lenni, mint tulajdonosnak, de ahhoz, hogy szabadon szerkeszthessen, ezt is meg kellett lépni. Naptára sűrű, az üzlet irányítása mellett nem mellesleg van családja is. Mindig izgul, 20 éves tévés múlttal sem szeret szerepelni.

Már nem tévés arc, nem celeb, hanem kisvállalkozó, aki összetart egy dinamikusan növekvő csapatot. A média egyelőre nem is mindig tud mit kezdeni új szerepével, ritkábban kerül már címlapra, mert főszerkesztőként inkább konkurenciája lett azoknak a lapoknak, ahol korábban szerepelt. Új szerepéhez új mentalitás is társult: „Nincs már rossz karma, egy huszárvágással kiiktattam az életemből” – válaszolta a kudarcait firtató kérdésre. A DTK-showt-t egyébként kudarcként élte meg, nem tudta összetartani a csapatot. „De a sikerhez kell a kudarc. Nem lennék ott, ahol vagyok, ha nem buktam volna meg párszor” – vallja.

dph_1396

DTK (Fotó: Fekete Csaba)

Idővel rájött, hogy a tévében felépített márkája mára akkor is működik, ha nem ott használja. Bevallotta, hogy a smink nélküli szelfis mozgalmat véletlenül indította a 40. születésnapján átmulatott éjszakán, amikor a szelfi mellé odaírta azt is, hogy most egy évig ezt fogja csinálni. Másnapra sok tízezren lájkolták kezdeményezését. „Mozgalom lett egy óra alatt, aztán beleragadtam, mert stréber vagyok” – mondja.

Oszd meg!