Fotó: The Orbital Strangers Project
Üzlet

Csányi Sándor elkapta a koronavírust, tüdőgyulladása is volt

Forbes
2021. január 15. 2 perc olvasás

Az OTP elnök-vezérigazgatatója az MLSZ rendhagyó évértékelőjén beszélt megbetegedéséről és a magyar futball kilátásairól.

Az Index ír arról, hogy Csányi Sándor, az OTP és az MLSZ első embere újságíróknak tartott kerekasztal-beszélgetést, amelynek témája a magyar futball elmúlt egy éve volt.

Csányi a beszélgetést a lap beszámolója szerint azzal kezdte, hogy elmondta: átesett a koronavírus-fertőzésen és tüdőgyulladást is kapott.

Ennél többet nem lehetett megtudni a legutóbbi listánk szerint 368 milliárd forintos vagyonnal rendelkező Csányi koronavírus-fertőzéséről, így azt sem, mikor és mennyi ideig volt beteg, és szüksége volt-e kórházi kezelésre.

A tüdőgyulladás azonban egyértelműen arra utal, hogy súlyosabb tünetekkel vészelte át a betegséget.

A 2020 áprilisában az MLSZ élére újabb öt évre újraválasztott Csányi a magyar labdarúgás állapotáról szólva elmondta, az elmúlt tíz évben jelentős előrelépés történt az infrastruktúra-fejlesztésekben. Hozzátette, megérti az ezzel kapcsolatos kritikákat, de szerinte ebből a szempontból 30-40 év lemaradást kellett helyrehozni. De úgy látja, még most is szükség van fejlesztésekre.

A beszélgetésen szóba került, hogy várhatóan a következő idénytől az NB I-es mérkőzéseken is lesz videóbíró, hogy az MLSZ éves költségvetése 40 milliárdosra növekedett, valamint Csányi a magyar válogatott és klubcsapatok teljesítményéről is beszélt.

A teljes cikk ezen a linken érhető el.

Borítókép: Orbital Strangers