Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Michaletzky Bálint

Breaking: Prágában terjeszkedik februártól a Greengo

A tavaly ősszel kezdődött tesztelés után 2020. február 20-tól Prágában is élesben indul a GreenGo autómegosztó szolgáltatása – tájékoztatott közleményében a cég.

 A kizárólag elektromos autókból álló carsharing szolgáltató Budapesten 300 járműből álló flottát tart fenn, Prágában az első hónapokban már 200 autóval kezdenek.

Ami a magyar ügyfelek számára is hasznos, hogy egy prágai utazás során a magyar regisztrációjuk ugyanúgy érvényes a kinti járművekre. A percdíj 88 magyar forintnak megfelelő összeg, a parkolást a  Budapestivel azonos módon és feltételekkel lehet Prágában is használni.

A cég közleményében arra is kitér, hogy nem szűz piacra teszi be a lábát, ahogy anno azt a 2016-os budapesti indulásnál tette, egy kifejezetten elektromos kisautók megosztására szakosodott vállalkozás mellett számtalan egyéb carsharing vállalkozás működik már Prágában.

Oszd meg!