Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]


Bővebben

Michaletzky Bálint

Breaking: Prágában terjeszkedik februártól a Greengo

A tavaly ősszel kezdődött tesztelés után 2020. február 20-tól Prágában is élesben indul a GreenGo autómegosztó szolgáltatása – tájékoztatott közleményében a cég.

 A kizárólag elektromos autókból álló carsharing szolgáltató Budapesten 300 járműből álló flottát tart fenn, Prágában az első hónapokban már 200 autóval kezdenek.

Ami a magyar ügyfelek számára is hasznos, hogy egy prágai utazás során a magyar regisztrációjuk ugyanúgy érvényes a kinti járművekre. A percdíj 88 magyar forintnak megfelelő összeg, a parkolást a  Budapestivel azonos módon és feltételekkel lehet Prágában is használni.

A cég közleményében arra is kitér, hogy nem szűz piacra teszi be a lábát, ahogy anno azt a 2016-os budapesti indulásnál tette, egy kifejezetten elektromos kisautók megosztására szakosodott vállalkozás mellett számtalan egyéb carsharing vállalkozás működik már Prágában.


Oszd meg!

"Egy nyugati mércével mérve elavult pincészetet vettem, szőlőbirtok nélkül, azt nem is adták volna, de pénzünk sem volt rá"