Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Több mint két milliárd forintért vett Beverly Hillsben luxusvillát Vajna Tímea

A néhai kormánybiztos, filmproducer és kaszinómogul Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea egy 650 négyzetméteres házat vett 8,9 millió dollárért (2,6 milliárd forint) Beverly Hillsben.

A Dirt.com szerint Andy Vajna özvegye a mostani házvásárlás előtt 4,9 millió dollárért adta el a Los Angeles-i otthonát és egy másik luxusvillába költözött.

Az idén épített 650 négyzetméteres ház hat hálószobát és hét fürdőszobát rejt. A kapuval elzárt zsákutca végén épült luxusvillához egy garázs, egy tűzrakóhely, egy medence és egy kerti konyha is tartozik.

Így néz ki az új otthon:

Fotó: Redfin
Fotó: Redfin
Fotó: Redfin
Fotó: Redfin

A Forbes 2020-as listája alapján 38,6 milliárd forintos vagyonával Vajna Tímea a 39. leggazdagabb magyar.

Az AV Perfect Kft. vagyonkezelő cég, amibe Andy Vajna belepakolta az özvegyének szánt, 123 millió dolláros örökséget 4,7 milliárd forint veszteséget mutatott ki a 2020-as beszámolója alapján. A mínuszt az árfolyamveszteség okozta, valójában 130 millió dollárnyi, azaz 40 milliárd forintnyi részvény eladásából részesedhetett Vajna Tímea.

Fotó: Vajna Tímea
Oszd meg!