Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Az új raktár felét az állam fizette – bővít a csendes magyar szaniteróriás

Közel másfél milliárd forintos beruházással bővíti kapacitását a Szatmári Kft., amihez a kormány 680 millió forintos támogatást nyújtott.

A 100 százalékban magyar tulajdonú Szatmári cégcsoport legújabb, 1 milliárd 360 millió forintos beruházásával az automatizált raktárnak köszönhetően gyorsabbá és kiszámíthatóbbá vált a konyha- és fürdőtechnológiai szakáruházak ellátása – írja az MTI. Új szaküzleteket is nyithatnak, teszik hozzá.

A szereplést és interjúkat kerülő Szatmári Zoltán és családja 40,8 millárd forintos vagyonával a Forbes 2020-as, leggazdagabb magyarokat összegyűjtő listáján harmincharmadik helyen szerepelt. A piacvezető épületgépészeti szerepük mellett számottevő malomipari érdekeltségük is van. A Forbes legnagyobb családi vállalkozások listáján is szereplő jászberényi cég tulajdonosainak komoly részesedése van a Naszálytejben, a Jásztejben és a Jász-Föld Zrt.-ben is.

Oszd meg!