Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

Akár hamarabb is hozzájuthatunk a fizetésünkhöz – immár bankkártyán keresztül is

Már prepaid kártyával is működik a magyar startup, a rugalmas fizetést lehetővé tevő Salarify megoldása. Az online számla mellé fizikai kártya is jár, megegyeztek a Visával. 

A Salarify által fejlesztett platform lehetővé teszi, hogy a munkavállalók egy okostelefonos applikáción belül, egyetlen kattintással Visa prepaid kártyájuk segítségével bármikor hozzáférhessenek a már ledolgozott, de még ki nem fizetett bérükhöz – tudta meg a társaságtól a Forbes.hu.

Ledolgozott munkabér = dinamikus egyenleg 

Nyártól a Salarify Visa Prepaid Kártya segítségével a munkavállaló úgy tekinthet hóközi ledolgozott bérére, mint egy dinamikusan növekedő egyenlegre, amit egy digitális ATM segítségével akkor tud használni, amikor szüksége van rá.

Ebben a konstrukcióban a Salarify a digitális ATM, a Visa kártya pedig az eszköz, ami a hozzáférést a lehető legegyszerűbbé teszi.

A kártya online, illetve offline fizetésre, valamint pénzküldésre is használható lesz.

A Salarify felhasználói egy virtuális kártyát kapnak fiókjuk mellé, azonban lehetőségük lesz fizikai kártyát is rendelni az applikáción belül, utóbbi segítségével bármely bankautomatából (ATM) felvehetik készpénzben fizetésüket.

Radák Bence, a Salarify társalapító-CEO-ja. Fotó: Sebestyén László

„A Visa célja, hogy a felhasználókat pénzügyi szükségleteiknek megfelelő minőségi megoldásokkal segítse napi pénzügyeik intézésében. Büszkék vagyunk a Salarify csapatával közös együttműködésünkre, hiszen a pénzügyi jóllét és a digitális inkluzivitás kiemelt fontosságú napjainkban” –mondta Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője.

A ledolgozott munkabérhez való hozzáférés és a Visa Prepaid kártyák által biztosított valós idejű elérhetőség gyors pénzügyi segítséget tud nyújtani a munkavállalók számára, legyen szó egy váratlan kiadásról hónap végén, vagy a késedelmi díjak elkerüléséről. A Salarify-t használó munkáltatók pedig csökkenthetik a munkatársaikra nehezedő pénzügyi stresszt és előnyt szerezhetnek a munkavállalók toborzásában.

A Salarify teljes történetét itt írtuk meg:

Oszd meg!