Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A világ legjobbjai közé juttatta a Jófogást a magyarok vásárlási kedve

29. lett az apróhirdetési oldalak globális százas ranglistáján a Jófogás. A magyar cég többek között piacvezető finn, cseh, mexikói, marokkói és svájci oldalakat előzött meg, áll a cég sajtóközleményében.

Idén először adta ki az AIM Csoport az apróhirdetési oldalak top 100-as globális ranglistáját. Az összeállításkor a havi látogatottsági adatokat és az egyedi látogatók számát hasonlították össze az adott országban lévő internethasználók számával.

A lista élén az amerikai Craigslist, az orosz Avito és a kínai 58.com végzett, a magyar apróhirdetési oldalak közül csak a Jófogás került fel, a huszonkilencedik helyen.

Az AIM 7,8 millió magyar internetezővel számolt, ehhez arányította a Jófogás látogatottsági adatait (19,1 milliós havi látogatottság és 3,9 millió egyedi látogató). A lista az első 25 szereplőt közelebbről is bemutatja, a Jófogás néhány hellyel lecsúszott erről.

Az AIM Csoport listája az általános apróhirdetési oldalakat vizsgálta, a verzikális (autó, ingatlan, állás) és kizárólag aukciós oldalakat nem.

A lista ingyenesen nem elérhető, azok, akiket érdekel, mi a helyzet az apróhirdetési oldalak nemzetközi piacán, itt tudják letölteni 1495 dollárért.

Borítókép: Erda Estremera / Unsplash

Oszd meg!