A Forbes-címlapos, aki Trumppal szelfizik

Kapitány István a Forbes címlapján mosolyog. Kapitány István a Fehér Házban, Trumppal szelfizik (és mosolyog). De kicsoda Kapitány István? Annak ellenére, hogy aligha van nála magasabb pozícióban dolgozó magyar menedzser […]

Bővebben

A világ leggazdagabb magyarja vészharangot kongatott a bitcoin miatt

A jövő héten elkezdődik a határidős kereskedés, kemény menet lesz, de Peterffy is beszáll.

Indul a bitcion határidős kereskedése, de Péterffy Tamás (aki a világ leggazdagabb magyarja, lásd a magyar Forbes 2017. novemberi lapszámát) megkongatta a vészharangokat.

Az Interactive Brokers alapítója a CNBC „Fast Money” c. műsorában azt mondta, hogy a bitcoin értéke meghaladhatja a százezer dollárt, mielőtt fejest ugrik a szakadékba, és ez a kisebb brókercégeket ki fogja végezni, és  elszámolóházakat is magával ránthat.

cover_1_new_2017_nov_peterffy

„Elképesztő, nagyon kíváncsi vagyok, mert ez valami fantasztikus dolog”- mondta Péterffy a telefonos interjúban- „Fantasztikus, hogy az emberek mennyire buták” – mondta, és hozzátette, hogy neki egy darab bitcoinja sincs, ennek ellenére hétfőtől náluk is engedélyezik a bitcoin határidős kereskedését, de a shortolást nem teszik lehetővé.

A Bitcoin izgalmas hetet tudhat maga mögött,  villámgyorsan felment az értéke először  10 ezer dollárra, majd onnan felugrott 19 ezerre, jelenleg 17 ezer körül mozog.

Olvasd el Üzlet rovatunk további cikkeit!
Ezeket láttad?
Címkefelhő