Megújult a Forbes magazin, odatették magukat Amerikában

Új dizájnt kaptunk Amerikából, és boldogok vagyunk vele. A legtöbb változáshoz kell egy kis idő, míg hozzászokik az ember, ehhez nekem igazán nem kellett. Kézbe vettem az új amerikai lapot […]

Bővebben

Forrás: Dmitry Goykolov / Unsplash

A V4-es piacot célozza a Design Terminal új startupprogramja

Az utolsó szakaszába érkezett a Design Terminal V4 Startup Force nevű programja, régiós körútra viszik a győzteseket.

Május 6-án elindult a Design Terminal új programjának utolsó szakasza. A V4 Startup Force nevű program célja, hogy lendületet adjon a cseh, lengyel, szlovák és magyar startupok nemzetközi terjeszkedésének. A szervezők április elején döntöttek arról, melyik országot ki képviselje a projekt utolsó szakaszában, ahol egy intenzív vállalkozásfejlesztéssel egybekötött régiós körútra viszik a nyerteseket.

Magyarországról a H4 nevű üzleti szoftverfejlesztő céget választották, míg a lengyel Renderro nagy tárhellyel rendelkező felhőalapú munkateret biztosít animáció- és filmkészítőknek, grafikusoknak, mérnököknek és építészeknek. Csehországot a kiberbiztonságban utazó Whalebone képviseli, a szlovák Virtual Everything pedig virtuális valóságot használó megoldásokat kínál vállalatoknak.

Az ösztöndíjprogramot a Design Terminal vezeti, partnerei a cseh UP21, a lengyel MIT Entreprise Forum CEE és a szlovák Campus.

Borítókép: Dmitry Goykolov / Unsplash

 

A matematikában az ember a dolgokat nem megérti, hanem megszokja.