Szabadság, intimitás

Most akkor a koronavírus. Addig sem kell klímaszorongani és a populizmus terjedése, a menekültek áradata miatt aggódni. (Rád nem vonatkozó szorongás igény szerint kihúzható.) A vírus előnye, hogy közelebb van, […]

Bővebben

A Taxify nem viccel, már a Google-t is bevette

A Taxify beolvadt a Google Térkép applikációba, így már a taxirendelést is megkönnyíti az alkalmazás, amely a viteldíjat is előre kiszámolja.

Taxify bővítmény élesedett a Google Térképben. Az androidos és iOS-es alkalmazás útvonaltervezője már nemcsak gyalogos, kerékpáros, tömegközlekedési és autós opciókat kínál, hanem azt is megmutatja, merre járnak éppen a Taxify autói, illetve mennyibe kerülne egy fuvar az adott pontra.

Magát a taxit persze a Taxify appban lehet megrendelni, de egy átmulatott éjszakán vagy egy váratlan ide-oda rohangálás esetén a Google segíthet dönteni abban is, hogy megéri-e a Taxify-hoz folyamodnunk vagy sem.

A cég szerint az új bővítménnyel a felhasználók pénzt és időt spórolnak. Nincs a vállalat ellenére az sem, hogy a Google Térkép felhasználói mostantól azonnal a Taxify-jal találkoznak, mint ajánlott lehetőséggel, ez pedig komoly előnyt adhat a cégnek.

A bővítmény október másodika óta elérhető, elég frissíteni az alkalmazást, hogy megjelenjen a készülékeinken.

Oszd meg!